Haberler

Ayağını Kurtaran Hekimlere Teşekkür Etti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık 2 aydır ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Servet Güven ve ailesini makamında ağırladı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık 2 aydır ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Servet Güven ve ailesini makamında ağırladı.

ADÜ Diyabetik Ayak Merkezi'nde tedavi gören ve ayağını bilek hizasından kaybetme tehlikesi yaşayan Servet Güven, tedavi sürecinde gösterilen ilgi ve nezakete teşekkür ederek, Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Türkiye'de örnek bir sağlık merkezi olduğunu söyledi.

Şeker hastası olan Servet Güven, hastalık kaynaklı birtakım sıkıntılar dolayısıyla Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedaviye başladıklarını, bu süre zarfında tedavisini gerçekleştiren doktor, hemşire ve destek veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istediğini söyledi. Tedavi sürecinde sol ayak başparmağını kaybettiğini ancak ayağının bilek hizasında kaybetmekten kurtulduğunu belirten Güven, "Hastanemizin verdiği hizmet gerçekten takdir edilmesi gereken bir hizmet. Yaklaşık 2 ay boyunca Enfeksiyon, Ortopedi, Plastik Cerrahi ve Genel Cerrahi bölümlerinde tedavi gördüm. Bu hizmetten o kadar memnun kaldım ki rektörümüze de bunu belirtmek ve ona da bir teşekkür etmek istedim. Allah hepsinden razı olsun. Bu duygularımı iletmek için Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret ederek memnuniyetimi anlatmak istedim" dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bircan ise, hastanede yatan hastaların ADÜ Ailesi için hastadan çok misafir olduğunu ifade ederek tedavisi tamamlanan Servet Güven'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin gerçekleştirdiği başarılı operasyon ve tedavilerle adından söz ettirdiğini belirten Bircan, "Uygulama ve Araştırma Hastanemizi konusunda önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Gerçekleşen tedavilerdeki başarı oranı, çevre illerden benzer rahatsızlıkları yaşayan hastalar üzerinde büyük etki yarattı. Üniversitemiz bölgede önemli bir marka olma yolunda inşallah daha büyük adımlarla yürüyecek. Bu başarıda katkı sağlayan tüm personelime teşekkür ediyorum. Buradan da Aydın halkına çağrıda bulunmak istiyorum: bu süreç herkesin başına gelebilecek bir süreç. Biz Diyabetik Ayak Merkezimizle bu konuda çok önemli çalışmalar ve tedaviler yapıyoruz. Ancak merkezimizin eksikleri var. Bu konuda Aydın halkının duyarlı davranacağına inanıyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title