Haberler

Avustralyalı Şairden Çanakkale Şiirleri

"İçli Dışlı Bir Savaş: Gelibolu/Çanakkale 1915" adlı kitabın yazarı Avustralyalı şair Robyn Rowland ile kitabın Türkçe çevirisini yapan PAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel birlikte şiir okudular.

"İçli Dışlı Bir Savaş: Gelibolu/ Çanakkale 1915" adlı kitabın yazarı Avustralyalı şair Robyn Rowland ile kitabın Türkçe çevirisini yapan PAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel birlikte şiir okudular.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Batı Edebiyatları ve Sanat Topluluğu tarafından düzenlenen Çanakkale temalı şiir dinletisine, Avustralyalı Şair Robyn Rowland konuk oldu. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Söğüt ile bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rowland'ın son kitabı "İçli Dışlı Bir Savaş: Gelibolu/Çanakkale 1915" adlı kitabın Avustralya ve Türkiye'de aynı zamanda yayınlandığı belirtilirken, kitabın Türkçe çevirisini yapan PAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel ile Avustralyalı şair Rowland, birlikte şiirler okudu. Etkinlik sonunda Robyn Rowland ile Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel'e çiçek takdim edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Çanakkale Gelibolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title