Haberler

Avrasya Tüneli Doğal Afetlerde Sığınak Olacak

Güncelleme:

Temeli Başbakan Erdoğan tarafından atılan Avrasya Tüneli, afet durumlarında sığınak olarak da kullanılabilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün İstanbul'da temeli atılan Avrasya Tüneli deprem, tsunamiden bile etkilenmeyecek şekilde inşa edilecek.

7/24 SAAT İZLENECEK

Öyle ki; tünel üstün güvenlik özellikleriyle gerektiğinde sığınak olarak kullanılabilecek. Tünelde her noktanın 7 gün 24 saat izlendiği kapalı devre kamera, olay algılama, haberleşme ve ihbar sistemleri yer alacak.

EN İYİ 100 PROJE ARASINDA

Yüksek teknoloji altyapısıyla tünel içinde hız kontrolü sağlanacak. Benzeri Brooklyn'de Newyork'ta, Kuala Lumpur ve Paris'te olan Avrasya Tüneli, 2012 yılının en iyi 100 projesi arasında yer alıyor.

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Avrasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (2)

samandağlı-sweydeleerdalgarip31@gmail.com:

sizin yalanlarınız doğal affate işlemez ama ahıretın yıkamayacağı hıc bır yalan yok sız otekı taraf ıcın bır seyler yapmaya bakın burdakı surenız doldu diğer tarafa calısma yapmalısınız

5
10
yanıtYanıtla
FUNNYgalipsev@hotmail.com:

Adnan Menderes ABD'den Marshall yardım paralarını alınca Istanbulda Sahil yollarını, Vatan ve Millet Caddelerini Yeniden düzenlemişti.. Vatan Caddesini çok geniş!!!!! bulan Muhalefet eleştirecek olunca da SAVAŞ DURUMUNDA UÇAKLARA gizli PİST olacağı söylenmiş.!!! Hatta bu tezi savunabilmek için tek motorlu Pırpır uçak Vatan Caddesini indirilmiş ve kaldırılmıştı..! YAyyy be... Ne günler görmüş Türkiye.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title