Haberler

Avlanmak İçin Artvin'e Gelen Amerikalılar Ülkelerine Elleri Boş Döndü

Güncelleme:

Artvin'e yaban keçisi avlamak için gelen iki Amerikalı avcı, 10 gün boyunca 20 bin dolar harcayarak, Artvin dağlarından gezinmelerine rağmen avlanamadan ülkelerine döndüler.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün av turizmi uygulaması kapsamında Artvin'e gelen 2 ABD'li, yaban keçisi avlayamadan ülkelerine döndü.
Indiana Eyaleti'ne bağlı Danville kentinde yaşayan Henricus Jacobus Johannes Schottens (48) ve arkadaşı Nancy Schindler (42), av turizmi uygulaması kapsamında Artvin'e geldi.

10 GÜNDE KEÇİ BULAMADILAR

ABD'li avcılar Schottens ile Schindler, yaban keçisi avlamak için 10 gün, bin 800 rakımlı Ortaköy köyünün kayalık ve dağlık arazisinde dolaşarak yapan keçisi aramalarına rağmen, keçi avlayamadan ülkelerine döndüler.

Avcılar dağ keçilerini öldürdükten sonra genellikle bu şekilde poz veriyor.

Çoruh Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Gökhan Soydan, ABD'li avcılara Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlisi ile kendisinin de eşlik ettiğini belirterek, "Amerikalı avcılar, yaklaşık 10 bin kilometre yol katederek ilimize geldi. İl merkezine bağlı Ortaköy bölgesindeki dik ve engebeli arazilerde avlandı" dedi.

20 BİN DOLAR HARCADILAR

Avcıların birkaç kez yaban keçisi gördüğünü, atış yapmalarına rağmen başarılı olamadığını dile getiren Soydan, "Tahminen bugüne kadar 20 bin dolar harcamalarına rağmen ilimizden eli boş gitmelerine üzüldüm. Ancak ilimiz için avcılık, gelir kapısı oldu. Avcılar önümüzdeki kış sezonunda tekrar geleceklerini söyledi" diye konuştu.


Kaynak: AA / Güncel

Indiana Avcılar Artvin Üst Manşet Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (48)

reis:

Avcılık spor degildir bir katliyamdır ava gidip hayvanları öldürenin allah belasını versin

20
5
yanıtYanıtla
spor icin avlanmayinMobil-ANDROID:

arkadas acsan avla ye etini ama spor icin zararsiz mahlukat oldurulmez. insaf yahu

24
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BU KADAR HAIN HDPKK LILAR VARKEN KECI AVLAMALARI GÜNAH:

18
7
yanıtYanıtla
ALPERENLER:

Cok hakli olmana ragmen eksik yaziyorsun Kaan efendi. Soyle olacakti yanlis yazmissin. BU KADAR HAIN (((((( AKPKK ve HDP )))))))) LILAR VARKEN KECI AVLAMALARI GÜNAH:

yanıt1
yanıt5
dobra dobra:

Nedir bu dünyadaki canlıların şu Amerikalılardan çektiği ? Ne insanlara rahat veriyorlar, ne de hayvanlara. . . !!!

24
0
yanıtYanıtla
yanlışyerde av:

kandil de avlansaydılar boş dönmezlerdi.

20
2
yanıtYanıtla
AteisT:

Bu ay elektrik faturalarınızı aldınız mı? Kullanım bedelinin üstüne nasıl iki katının eklendiğini gördünüz mü? Sen asgari ücretliye yüzde 3 zam yap elektrik ve doğal gaz faturalarını ikiye katla Ben buna devlet terörü derim. 13 yıl terör silah ve bomba depolamasına göz yumanların bugün elde ettiği başarı polis ve asker şehitlerimizdir.

15
5
yanıtYanıtla
usherMobil-ANDROID:

bari hayvanları rahat bırakın..

20
0
yanıtYanıtla
mete uyar:

öldüre öldüre av keçisi kalmamış anlaşılan. bundan çıkan sonuç bu.

16
1
yanıtYanıtla
10.köy:

Millet aç, tayyip Mutlu , sarayı Mutlu

yanıt1
yanıt4
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title