Haberler

Avea Taraftarları Reklam Filminde Oynamaya Çağırıyor

Futbola Desteğini, 4 Büyük Kulüple Yaptığı Mobil Telekomünikasyon İşbirliği İle, Sponsorluğun Ötesine Taşıyan Avea, Fenercell, Gsmobile, Trabzoncell ve Kartalcell Markalı Hatlara Sahip Olan 4 Kulübün Taraftarlarına Takım Oyuncularıyla Birlikte Reklam Filminde Oynama Şansı Sunuyor.

Türk futboluna uzun yıllardır sponsorluk projeleriyle katkıda bulunan Avea, futbol kulüpleriyle mobil telekomünikasyon alanında yaptığı işbirliği çerçevesinde taraftarlara ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda; Fenercell, GSMobile, Trabzoncell ve Kartalcell markalı hatlara sahip olan 4 kulübün taraftarları şimdi de takım oyuncularıyla birlikte reklam filminde oynama şansı yakalıyor.

Destekçisi olduğu takımın yıldızları ile birlikte reklam filminde rol almak isteyenler www.reklamdaoyna.com adresinden başvuruda bulunabiliyor. Başvuru tarihi 8 Şubat'a kadar sürecek olan bu fırsattan yararlanmak isteyen taraftarların sitedeki formu doldurarak, takımlarıyla ilgili slogan yazıp kendi fotoğraflarını yüklemeleri yeterli.

Takımına sevgisini en güzel ifade eden taraftarlar arasında yapılacak seçimin ardından gönül verdikleri takımın oyuncuları ile birlikte reklam filminde oynama şanslı yakalayanlar www.reklamdaoyna.com adresinde duyurulacak.

Fenercell, GSMobile, Trabzoncell ve Kartalcell markalı hatların, taraftarlara sunacağı fırsatların devam edeceğine işaret eden Avea Segment Yönetimi – Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman, "Avea'nın spor kulüpleriyle yaptığı işbirlikleri kapsamında Türkiye'de ilk defa taraftarlara yönelik özel mobil iletişim hizmetleri verilmeye başladı. Bu sayede bir yandan kulüpler geliştirdikleri katma değerli hizmetler ile gelir elde ederken diğer yandan da taraftarlar sunulan avantajlardan yararlanma fırsatı buluyor. Dün itibarıyla bunlara heyecan verici bir yenisi daha ekledik; 4 kulübün taraftarlarına destekledikleri takım oyuncularıyla birlikte reklam filminde oynama şansı sunuyoruz."

"Böylece taraftarlar, gönül verdikleri takımın yıldızları ile birlikte kamera karşısına geçerek unutulmaz bir anıya sahip olma fırsatı yakalıyor. Avea olarak, Mobil Sanal Operatörlük öncesi Mobil Telekomünikasyon İşbirliği kapsamında öncülük ettiğimiz bu ve benzeri projeleri genişleterek bu alanda pazarın lideri konumumuzu sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title