Haberler

Avea, İphone 6 ve İphone 6 Plus'ı Satışa Sundu

Güncelleme:

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı Avea İletişim Merkezlerinde satışa sundu.

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı Avea İletişim Merkezleri'nde satışa sundu.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, ilk iPhone 6 satışını Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı yaptı.

Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı İstanbul'da Bağdat Caddesi, Ankara'da Selanik Caddesi ve Mersin'de Forum Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalarında düzenlediği özel etkinliklerle satışa çıkardı.

Çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinliklerle teknoloji meraklılarını mağazalarında ağırlayan Avea, saat 00.01'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışına başladı.

İlk iPhone 6 satışını ise Bağdat Caddesi'ndeki Avea mağazasında kasanın başına geçen Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı gerçekleştirdi. İlk iPhone 6 telefonu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi satın aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Balcı, akıllı telefon pazarındaki en son teknolojilere sahip ürünleri Avealılarla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Avealılara en yeni trendleri ve ürünleri avantajlı tekliflerle sunuyoruz. Akıllı telefon sahiplik oranındaki liderliğimizi kesintisiz olarak 12. çeyreğe taşıyarak, yüzde 15'lerde olan akıllı cihaz sahiplik oranımızı son 3 yılda yüzde 47'ye yükselttik. Mobil data ve akıllı telefonlar üzerinden şekillenen sektörümüzde müşterilerimiz için daima daha iyiyi sunma motivasyonu ile en son teknoloji ürünü akıllı cihazları kendilerine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Avea mağazasını ziyaret eden konuklar ise hem ikram ve çeşitli aktivitelerle ağırlandı hem de sürpriz hediyeler kazandı.

iPhone 6, tarifeye ek 39 liradan satışa sunulacak

Yeni iPhone'lar için Avea çeşitli fırsatlar sunuyor. iPhone 6, 36 ay taahhüt ile tarifeye ek 39 liradan, iPhone 6 Plus ise tarifeye ek 49 liradan başlayan taksitlerle Avea müşterileriyle buluşacak. Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus müşterilerinin, çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus üzerinden internete 2 kat hızlı bağlanabilmelerini sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül de şirket olarak sahip oldukları 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus'ı, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a da taşıdıklarına dikkati çekti. Yurdagül, şunları kaydetti:

"2014'ün ikinci çeyreğinde yüzde 47'ye ulaşan ve tam 12 çeyrektir lider olduğumuz akıllı telefon sahiplik oranımızla şu anda her iki Avealı'dan biri akıllı telefon kullanıcısı olmuş durumda. Avea olarak ayrıcalıklı ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan kapsamlı tekliflerimizle son teknoloji cihazları müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Yurdagül, abonelerin Avea İletişim Merkezleri'nden ulaşabilecekleri son teknoloji cihazları, Avea'nın kendilerine sunduğu Surf&Talk teknolojisi ile kullanabileceğini belirterek, "Müşteriler aynı anda hem konuşup hem de 81 ilde kendilerine sundukları çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus ile maksimum hızda internet deneyiminin tadını çıkarabilecekler" değerlendirmesini de yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

istanbul balcı avea Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title