Haberler

Avcı, Sarıcakaya İlçesinde Esnaf ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın Sarıcakaya ilçesini ziyareti- Esnaf ziyareti ve vatandaşlarla sohbet etmesi- Belediye binası önünde vatandaşlara hitap etti- Çocuklara oyuncak dağıttı Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'de- Avcı, Sarıcakaya ilçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sarıcakaya ilçesini ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın Sarıcakaya ilçesini ziyareti- Esnaf ziyareti ve vatandaşlarla sohbet etmesi- Belediye binası önünde vatandaşlara hitap etti- Çocuklara oyuncak dağıttı Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'de- Avcı, Sarıcakaya ilçesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sarıcakaya ilçesini ziyaret etti.Avcı ve beraberindeki AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Emine Nur Günay, Hükümet Konağı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. İlçedeki pazaryerini gezen Avcı, vatandaşlarla sohbet etti.Bakan Avcı, burada yaptığı konuşmada, Sarıcakaya'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık başkanlık sisteminin neden gerekli olduğunu anlattığını ifade eden Avcı, şunları söyledi: "Eskişehir-Sarıcakaya yolunun arazi ve saha teslimi yapıldı. İhalesi yapıldı. Fakat ihale sürecinde eksik belgeler olduğu için biraz gecikti ancak tamamlıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. Rahat olun, yer teslimi yapıldı. 25 kilometresi duble yol olarak yapılacak, 12 kilometresi ise genişletilmiş yol olarak yapılacak. Çok daralan yerlerde bunların dışında. İnşallah en kısa zamanda süreci de tamamlayıp, inşaat başlayacak. Söz verdik mi yaparız." Günay ise büyüdüğün ilçe olan Sarıcakaya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyet dile getirdi.Artık hizmet zamanı olduğunu anlatan Günay, 7 Haziran seçimlerinin ardından ilçeye hizmet etmek için çalışacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Emine Nur Günay Sarıcakaya Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title