Haberler

Av Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Manisa’nın Kula ilçesinde bu sene 2.’si düzenlenen Av Bayramı etkinliği coşku içinde kutlandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde bu sene 2.'si düzenlenen Av Bayramı etkinliği coşku içinde kutlandı. Kula Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından yapılan etkinliğe çok sayıda avcı ve avcı dostu katıldı.

Yaban domuzu, üveyik ve bıldırcın av sezonunun açılışı öncesinde bu yıl derneğin 2.'sini düzenlediği Av Bayramı'nda öncelikle trap atışları ve yarışmalar yapıldı. Kula Gediz Çayı mevkiinde gerçekleştirilen etkinlik Kula'da avcılar tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte yapılan yarışmalarda dereceye giren avcılara ise hediyeler takdim edildi. Kula merkez ve çevre ilçelerden avcılar ve avcı dostlarının katılımı ile yapılan faaliyette avcılar fırlatılan trapları yüksek puanla vurmaya çalıştılar. Yarışmalarda dereceye girerek 1. olan avcı tüfekle ödüllendirildi. Diğer dereceye giren avcılar ise av malzemeleri ile ödüllendirildi.

Av Bayramı'nda avcılara hitaben konuşma yapan Kula Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Erçakır, "Bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz program oldukça keyifli geçti. Program çerçevesinde çeşitli yarışmalar yapılarak dereceye giren avcılar ödüllendirildi. Kulalı avcılarımızdan isteğim yasaklara ve kurallara uyalım. Avcılarımız doğal zenginliklerin kıymetini bilinmesini ve ona göre davranmalarını istiyorum" dedi.

Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen programa, Kula Emniyet Tescil Büro Amiri Komiser Mustafa Esenlibınar ve Kula Cumhuriyet Savcısı Ufuk Öztürk de katıldı. Programa katılanlara yarışmalar sonrasında yemek ikramı yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avcılar Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title