Haberler

Atso İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürecek

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl üyelere dağıtılan Ramazan kumanyaları, odanın deposundan dağıtılıyor.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından her yıl üyelere dağıtılan Ramazan kumanyaları, odanın deposundan dağıtılıyor. İş admamları kendilerine verilen 3 er adet kumanyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

ATSO Genel sekreteri Kemal Başar yaptığı açıklamada, tüm üyeler için Ramazan torbaları hazırladıklarını ve her bir üyeye 3 torba kumanya dağıtacaklarını söyledi. Her bir Ramazan paketi içerisinde 11 parça yiyecek ürününün yer aldığını belirten Kemal Başar, bu ürünlerin temel ihtiyaçları karşılayacak ürünler olarak tespit edildiğini söyledi. Genel Sekreter Kemal Başar, Akçakoca Ticaret Odası'na kayıtlı üyelerin Ramazan paketlerini almaları için son günün 20 Haziran olduğunu hatırlatarak, tüm üyelerin ayın 20'sine kadar Ramazan paketlerini mutlaka almaları gerektiğini de özellikle vurguladı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Başar Akçakoca Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title