Haberler

Atso'dan Ankara'da Expo Çıkartması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen Antalya milletvekilleri, 2016'da EXPO konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen Antalya milletvekilleri, 2016'da EXPO konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), TBMM'de başlayacak EXPO görüşmeleri öncesi Antalya milletvekillerini, Ankara'da organize ettiği yemekte bir araya getirdi.

ATSO yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ın ev sahipliğinde yapılan yemeğe, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekilleri Deniz Baykal, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, Arif Bulut, Gürkut Acar, MHP Antalya Milletvekilleri Tunca Toskay ve Mehmet Günal, Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Antalya Ticaret Borsası Başkanı yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu katıldı.

Yemekte konuşan ATSO Başkanı Budak, EXPO 2016'nın sadece Antalya'nın değil, Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olduğunu, bunun için de çok heyecanlı olduklarını belirtti.

EXPO yasasının görüşülerek bir an önce çıkmasını beklediklerini ifade eden Budak, EXPO 2016 sürecinde daha fazla gecikme yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtti.

Budak, açıklamasında şunları kaydetti:

"EXPO 2016 sıradan bir organizasyon değil. Biz EXPO'yu yalnızca fazladan 5 milyon turistin geleceği bir organizasyon olarak görmüyoruz. Antalya'nın altyapıdan, üst yapıya birçok eksiği var, hepiniz bunları biliyorsunuz. EXPO tüm bu eksiklerin tamamlanması için bir fırsat diye düşünüyoruz. Bu yüzden EXPO, Antalya'nın tarihindeki en önemli projedir. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve bunun için buradayız."

Meclis'teki görüşmelerde Antalya EXPO 2016 Yasası'nın tüm siyasi partilerin ortak uzlaşısı ile daha fazla gecikmeden çıkmasını ümit ettiklerini vurgulayan Budak, EXPO 2016'nın Antalya'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Çetin Osman Budak Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title