Haberler

ATSO Akademi'den 3 Farklı Konuda Eğitim

Güncelleme:

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından "3D Max-3D Tasarım Programı, İç Kalite Tetkiki ile İnovasyon ve Yaratıcılık eğitimi düzenleneceğini kaydetti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından "3D Max-3D Tasarım Programı, İç Kalite Tetkiki ile İnovasyon ve Yaratıcılık eğitimi düzenleneceğini kaydetti.

ATSO Akademi'nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Budak, "konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz" dedi.

Budak, "16 Eylül ile 02 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak olan ve 50 saatlik bir program olan '3D Max - 3D Tasarım Programı Eğitimi'nde eğitmen Gülçin Çelen tarafından, '3D studio max programının tanımı, kullanım alanları ve program kullanımına ilişkin teknik bilgiler katılımcılara detaylı şekilde anlatılacak. 18 ve 19 Eylül 2014 tarihleri arasında TSE işbirliğinde düzenleyeceğimiz 'İç Kalite Tetkiki Eğitimi'nde, TSE Eğitmeni Mustafa Koç tarafından katılımcılarımıza, TS EN ISO 9001 standardı maddelerinin tetkikçi gözüyle yorumlanması, tetkik çeşitleri, tetkikin faydaları, tetkikin yönetimi, tetkikin planlanması, soru listelerinin hazırlanması, tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazımı, tetkik görevlisi sorumlulukları konuları aktarılacak. Programın sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılarımız TSE onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar" diye konuştu.

İnovasyon ve Yaratıcılık seminerinin 20 Eylül 2014 tarihinde yapılacağını belirten Budak, "İnovasyon ve Yaratıcılık seminerinde eğitmen Melik Duyar (Memoriad Dünya Hafıza Olimpiyatları Dönem Başkanı) tarafından katılımcılarımıza, inovatif yaklaşımlar, kişisel yaratıcılığımızı keşfetmek, konulara farklı bakış açıları ile çözüm üretmek ve yepyeni fikirleri nasıl üretebileceğimize yönelik konularda bilgiler aktaracak." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetin Osman Budak Antalya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title