Haberler

Atölyede Patlama

Ümraniye'de bir reklam şirketinin atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen patlamada 1 ağır 2 kişi yaralandı.

-BİRİ AĞIR 2 İŞÇİ YARALANDI

Ümraniye'de bir reklam şirketinin atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen patlamada 1 ağır 2 kişi yaralandı

Olay saat 18.00 sıralarında Ümraniye Tepeüstü Mahallesi Örnek Sokak 27 numarada meydana geldi.Başka bir yere taşınmak üzere hazırlıkları yapılan Sentez Reklam isimli işyerinin atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle iş yerinde ağır hasar oluşan atölyede çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye çağırıldı. Atölye çalışanları Hakan Dursunoğlu ile Gürkan Şahinoğlu'nun(17) vücutlarının bir kısmı patlama sırasında çıkan alevlerden dolayı yandı.

Olay yerine gelen ilk ambulans hemen durumu ağır olan Dursunoğlu'nu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Diğer yaralı Gürkan Şahinoğlu da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Olaya tanık olan bir vatandaş, "Biz burada oturuyorduk. Bir patlama sesiyle birlikte alevler yükseldi. Bir arkadaşımız yanıyordu. Biz ona müdahale ettik ve üzerimizdeki montlarla söndürdük. Burası bir reklam firması, yanıcı maddelerden kaynaklanmış olabilir" dedi.

İtfaiye ekipleri patlamanın olduğu atölyedeki yangını kontrol altına alırken, bir yandan da patlamanın nedenini belirlemeye çalıştı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, yaralılardan Hakan Dursunoğlu'nun hayati tehlikesin sürdüğü bildirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir?
Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title