Haberler

Ateşle Barut Baş Başa Kaldı

Robert Pattinson'ın yeni filminin çekimleri için Los Angeles'ı terk etmesi, yönetmen Rupert Sanders'a yaradı.

'Twilight' serisinin başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın aşkı geçtiğimiz yıl büyük bir sınavdan geçmişti.

BOŞANMA ADIMINI ATTI

Stewart'ın evli yönetmen Rupert Sanders ile yaşadığı yasak aşk sonrası ikili yollarını ayırmıştı. Ancak Stewart'ın çabaları sonrası çift yeniden bir araya geldi. Oysa Sanders cephesinde her şey daha farklı gelişti. Stewart'a büyük bir aşk besleyen yönetmen, eşinden ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası süren Sanders, Pattinson'ın yeni filmi için Los Angeles'tan ayrılıp Avustralya'ya gitmesini fırsat bilip yeniden Stewart'a yaklaşmaya başladı. In Touch dergisine konuşan Stewart'ın bir arkadaşı, "Kristen ve Rupert arasında inanılmaz bir çekim vardı. Rupert, boşanma kararıyla aralarındaki en büyük engeli kaldırdı. Kristen'ın Robert'e eski bağlılığının kalmadığı da ortada. Her an ikisi bir araya gelebilir" yorumunu yaptı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Robert Pattinson Kristen Stewart Rupert Sanders Los Angeles Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title