Haberler

'Ateşin Kızı' Buıka, Bursa'da Konser Verdi

50'nci Uluslararası Bursa Festivali kapsamında konser veren Flamenko ve caz sanatçısı Concha Buika, söylediği şarkılarla alkış aldı

50'nci Uluslararası Bursa Festivali kapsamında konser veren Flamenko ve caz sanatçısı Concha Buika, söylediği şarkılarla alkış aldı. 'Ateşin Kızı' lakaplı İspanyol sanatçı, Bursa'da kendini evindeymiş gibi hissettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen festival kapsamında usta sanatçılar, halkla buluşmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Concha Buika da festival kapsamında dün gece Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Buika, 1. 5 saat süren konserinde söylediği eski ve yeni albümlerinden söylediği Flamenko ve caz şarkılarıyla alkış aldı. 'Ateşin Kızı' lakaplı sanatçı, sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

Bursa'da festivalin 50'nci yılında hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Concha Buika, "Bursa'da kendimi evimde hissediyorum. Sizin dilinizi konuşmak isterdim ama çok zor. Ben şarkılarımı İspanyolca söylüyorum ancak sizlerin beni anladığınızı hissediyorum" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title