Haberler

"Ateş Olsan Cürmün Kadar..."

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na Ağır Eleştiri

AK Parti Grup başkan vekili Suat Kılıç, Kayseri'de yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eliştirdi. CHP lideri için" Ateş olsan cürmün kadar, hiç gelmesen ne olur. Atatürk, Kayserili demir döküm ustası Ahmet Hamdi beyin oglunun bugün cumhurbaşkanı olduğunu görseydi, Cumhuriyet hedefine ulaşmış olur derdi. Kayserili bir işçinin oğlu makamına oturduğunu görseydi, Cumhur Çankaya'da derdi. Bu polemiklere aldırış etmeyeceğiz. Kervan tam yol devam edecek. Yaptığımız hizmetlere CHP'linin de MHP'nin de dua etmesi lazım .Allah bu hükümeti ve başbakanı başımızdan eksik etmesin diye dua etmesi laz Bu sırada bir partili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek " Cehennemin dibine gitsin " diye bağırdı.

AK Parti Kayseri İl Danışma Kurulu toplantısına Enerji bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Suat Kılıç, İstanbul milletvekili İrfan Gündüz, Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya,Yaşar Karayel,Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılışında konuşan divan başkanı ve AK Parti Kayseri il 2.başkanı Levent Büyükkeçeci, Ak Partinin dünya markası olduğunu belirterek " Ak Parti artık bir dünya markasıdır. Bu teşkilatta çalışmak bir ayrıcalıktıktır. Herkes bulunduğu yerin ve görevin kıymetini bilmelidir" dedi. AK Parti İl başkanı Ömer Dengiz, yaptığı konuşmada "Partimize bu çalışmalar yeni zaferlerin yolunu açacaktır. Genel seçimlerden de AK parti başarıyla çıkacaktır. "diye konuştu. Kayseri İl Danışma Kurulu toplantısına katılan grup başkan vekillerinden Suat Kılıç, Kayseri AK Parti teşkilatının her an her seçime hazır olduğunu vurguladı. Kılıç,"Elinizdeki hizmet ehli insanların ve sizlere hizmet veren Ak partili belediye başkanlarının kıymetini bilin. Ufak tefek işlere meyil etmeyin., büyük işlerle uğırasırken birilerinin ufak işlere bile değil problemlere takıldıklarını görüyoruz. Türkiye'nin birliğine kasdeden insanlar Taksim'de bir canlı intihar saldırısı yaptılar. Allahtan can kaybı yok. Türk devleti her türlü bölücülüge ve aykırılıkçılığa karşı sonsuzluğa , birlikte ayakta kalmaya devam edecektir. Cumhuriyet bayramına katılmak veya katılmamak bir tartışma polomeğine dönüştürülür mü ? Ateş olsan cürmün kadar, hiç gelmesen ne olur. Türkiye tam bir ayıpdır ana muhalefet partisi genel başkanının Cumhuriyet resepsiyonuna katılıp katılmayacağını tartışıyor. Tek gündem bu. Türkiye başbakanının gündeminde Pakistan var. " dedi. Bu sırada bir partili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek " Cehennemin dibine gitsin " diye bağırdı.

ATEŞ OLSAN CÜRMÜN KADAR

AK Parti Grup başkan Vekili Suat Kılıç, alkışlarla sık sık kesilen konuşmasında daha sonra sözlerini ,şöyle sürdürdü:

"Başbakan yurtdışında ve içinde koştururken, CHP genel başkanı resepsiyona gidecek mi gitmeyecek mi tartışması gündemde.Başbakan tesisleri tek tek açacak zamanı yok . O yüzden toplu açıyor. Ana muhalefet partisi genel başkanı boş gezenin boş kalfası. Başbakana akla gelmez laflar söylüyor. Törene katılsa ne olur,katılmasa ne olur. Hakikaten kıymeti harbiyesi yok. Katılsa ne olursa olsun. Kemal bey katılsada Cumhuriyet payidar kalacak katılmasa da. Problem ettiğiniz ne açıklayın , bizde bilelim.Cumhurbaşkanı başkomutan ve Türkiye'nin birliğini temsil eden kişidir. Kemal bey,İstanbul'da halkın arasındaymış, Taksimdeymiş. Yılda bir kez zamanını ayır, Cumhurbaşkanın huzuruna gel. Ulu önder Atatürk, Kayserili demir döküm ustası Ahmet Hamdi beyin oglunun bugün cumhurbaşkanı olduğunu görseydi, Cumhuriyet hedefine ulaşmış olur derdi. Kayserili bir işçinin oğlu makamına oturduğunu görseydi, Cumhur Çankaya'da derdi. Bu polemiklere aldırış etmeyeceğiz. Kervan tam yol devam edecek. Yaptığımız hizmetlere CHP'linin de MHP'nin de dua etmesi lazım .Allah bu hükümeti ve başbakanı başımızdan eksik etmesin diye dua etmesi lazım. Bu kadar iş yapan hükümetin yolsuzluk yapması mümkün mü?.Yılda 4 katrilyonla kamu bankalarını devraldık. 2010 yılında bu bankaların toplam karı 12 katrilyon. Bu parayı hortumla serum yaptılar. Bunlar kalkmış bize yolsuzluk dersi veriyor. Bir hükümeti ya yol yapar ya yolsuzluk yapar. yolsuzluğu bizden öncekiler yaptı. Çig et yemeyinin karnı ağrımaz. sizin hükümetiniz ,. yasaklarla ,yolsuzlukla, yoksullukla mücadele ediyor"

KAYSERİ- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title