Haberler

Ateks Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Tohumcu Açıklaması

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında doğu ile batıyı tek çatı altında birleştirmeyi başaran İş Kadını Ayşe Tohumcu dünyanın birçok ülkesinde üretimi gerçekleştirilen iğne ve bıçakların Türki Cumhuriyetler ve İran başta olmak üzere dünyanın değişik ülkelerine satışını sağlıyor.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında doğu ile batıyı tek çatı altında birleştirmeyi başaran İş Kadını Ayşe Tohumcu dünyanın birçok ülkesinde üretimi gerçekleştirilen iğne ve bıçakların Türki Cumhuriyetler ve İran başta olmak üzere dünyanın değişik ülkelerine satışını sağlıyor.

Dünyanın en ünlü firmalarından birisi olan Alman Schmetz'in Türkiye, Türki Cumhuriyetler ve İran distribütörlüğünü de üstlenen Tohumcu Domotex Turkey'de fuar süresince yerli ve yabancı halı üreticilerinin sektörle ilgili sorunlarının çözümünde de önemli rol oynadı. Ateks Örme Dokuma Tekstil Makinaları Sanayi Yönetim Kurulu Başkanlığını da sürdüren Ayşe Tohumcu halı ve tekstil tesislerinde kullanılan iğnelerin yan ısıra halı makinaları ve revize edilmiş ikinci el makinaların da pazarlanmasında aktif görev alırken firmanın İsviçre'de ürettiği iğneleri, Amerika'da ürettiği kanca ve bıçakları ve halı tezgahlarıyla ilgili İngiltere'de üretilen yedek parçaların Ortadoğu ve Asya ülkelerindeki satışlarını da gerçekleştiriyor. Genç girişimci Ayşe Tohumcu kendi alanında sektöre büyük hizmetler verdiğini ifade ederek "Bizim pazarımız sadece Türkiye değil, dünyanın birçok ülkesinde özellikle Türki Cumhuriyetler ve İran'da etkin olarak rol almaktayız. Fuar süresince de Türkiye'ye davet ettiğimiz firma yetkilileriyle yine farklı ülkelerden davet ettiğimiz üreticilerimizi buluşturduk. Domotex Turkey halı sektörünün vizyonunun gelişmesi açısından büyük önem taşıyor" dedi.

HALI SEKTÖRÜNDE KADIN İŞ GÜCÜ SİNERJİ OLUŞTURUYOR

Sanayi'de kadın iş gücünün önemine de değinen Ayşe Tohumcu sektörün her aşamasında kadınların görev almasının sektörel gelişime önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek halı sektörünün farklı noktalarında görev alan kadın çalışanların farkındalık oluşturduğunu ve kullanımı kadınlar tarafından gerçekleştirilen halıların üretim safhasında tüketicinin istediği özellikleri taşımasında kadın iş gücünün önemini vurguladı. Dünyanın farklı ülkelerinde açılan halı fuarlarına katıldığını da belirten Tohumcu Gaziantep'te gerçekleştirilen fuarın önümüzdeki dönemlerde daha çok geliştirilmesi gerektiğinin de altını çizdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Domotex İsviçre Türkiye İran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title