Haberler

Atb Gençlik, Köy Çocuklarına Tarımı Anlattı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Gençlik Gurubu, ilkokul öğrencilerine tarımı tanıtmak, sevdirmek, çocukların doğa bilincini ve tarıma olan ilgilerini arttırmak amacıyla "Tarım ve Çocuk Projesi"ni hayata geçirdi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Gençlik Gurubu, ilkokul öğrencilerine tarımı tanıtmak, sevdirmek, çocukların doğa bilincini ve tarıma olan ilgilerini arttırmak amacıyla "Tarım ve Çocuk Projesi"ni hayata geçirdi.

ATB İş Geliştirme ve Çalışma Gruplarında yer alan üniversite öğrencilerinin oluşturduğu ATB Gençlik Grubu, ilk olarak Döşemealtı İlçesi'ndeki Kömürcüler İlkokulu'ndaki çocuklarla projeyi yürüttü. 2 ay süren proje çerçevesinde, ilkokul öğrencileriyle bir araya gelen üniversite öğrencileri, hazırladıkları oyun kartları ve deneylerle çocuklara tarımı anlatırken, bitkilerin yetişme sürecini uygulamalı olarak gösterdi. Doğada öğren etkinliği kapsamında Zeytinpark'ı çocuklarla gezen ATB Gençlik Grubu, Akdeniz Üniversitesi'ne çocukları götürerek üniversiteyi ve Ziraat Fakültesi'ni anlattı. ATB Gençlik Grubu üyeleri, çocuklarla Antalya Kültür Sanat'ta Andy Warhol sergisini gezerek, çocukların sanatla buluşmasını sağladı.

YENİ NESİL, TOPRAĞA, SUYA, HAVAYA SAHİP ÇIKSIN

ATB Başkanı Ali Çandır, Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürü Cevat Yanar ile birlikte çocukların okulda ağaç dikme etkinliğine katıldı. İlk olarak çocukların projeyle ilgili görüş ve düşüncelerini dinleyen Çandır, gelen olumlu geri dönüşüm üzerine projeyi yaygınlaştıracaklarını bildirdi. Çandır, "Hayat sadece işimizi yapmak değil, biriktirdiklerimizi başkalarıyla paylaşmaktır" dedi.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü, Kömürcüler İlkokulu Müdürü'ne destekleri nedeniyle teşekkür eden Çandır, "Projenin çocuklarımız üzerinde bıraktığı etki olumlu. Çocuklarımızın tarımla ilgilenmesi, toprağı ve çevreye duyarlı olmayı öğrenmesine yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Döşemealtı Antalya Çandır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title