Haberler

Atay: "Galip Gelirsek Şaşırılmasın"

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor’un yöneticisi Eymen Atay, Erzincan Refahiyespor ile oynayacakları karşılaşmadan puan çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor'un yöneticisi Eymen Atay, Erzincan Refahiyespor ile oynayacakları karşılaşmadan puan çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

28 yıl aradan sonra yükseldikleri 3.Lig'e adapte olmaya çalıştıklarını ifade eden Atay, "Süreç iyi gidiyor. İyi oyunumuzun karşılığını nihayet Derince maçıyla aldık. Aynı oyunumuzu sürdürdüğümüz takdirde iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz. Teknik heyet ve futbolcu kadromuza güveniyoruz" dedi.

GÜVENİMİZ TAM

Erzincan deplasmanının kolay olmayacağını bildiklerini ifade eden Atay şunları söyledi: "Puan veya puanlar için Erzincan'a gideceğiz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Maçın televizyondan yayınlanacak olması bizim için önemli bir ilk. Galip gelirsek şaşırılmasın. Takımımıza güvenimiz tam" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

erzincan çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title