Haberler

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 3. Rize Üniversite Tanıtım Fuarında Öğrenci Adaylarıyla...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 3. Rize Üniversite Tanıtım Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 3. Rize Üniversite Tanıtım Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Rize'de düzenlenen fuarı ziyaret edenler, Fakültenin programları, eğitim süreçleri ve sınavlar hakkında bilgilendirildi.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF), 3.sü düzenlenen Rize Üniversite Tanıtım Fuarı'na katıldı. Rize Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteğinde, çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla Ali Metin Kazancı Lisesi'nde organize edilen fuarı, ağırlıklı olarak Rize ili ve çevre iller genelinde lise son sınıf öğrencileriyle, üniversite sınavına hazırlık amacıyla dershaneye devam eden öğrenciler ziyaret etti. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi standının yoğun ilgi gördüğü etkinlikte, ziyaretçilere Fakültenin programları, eğitim hizmetleri ve sınav sürecine ilişkin detaylı bilgi ve tanıtım materyalleri sunuldu.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, yüksek öğretim kurumlarının ve bölümlerinin öğrenci adaylarınca bilinçli olarak tercih edilmesinde bu tür fuarların düzenlenmesinin önemine dikkat çekerken; fuara ilişkin olarak şu değerlendirmede bulundu; "Gelenekselleşen bu fuar, ülkemizde eğitim-öğretim hizmeti veren üniversiteler ile öğrenci adaylarının bir araya gelmesini sağlayan önemli bir organizasyon. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi olarak bizler de bu tür organizasyonlarda öğrenci adaylarımız ile buluşma fırsatı buluyoruz. 2014 yılında ÖSYM tarafından yapılan YGS sınavı puan türlerinden herhangi birinden 140 ve üzerinde puan alan öğrenci adayları Fakültemiz programlarını tercih edebileceklerdir." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Atatürk Üniversitesi Ali Metin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title