Haberler

Atatürk Üniversitesi 8. Bahar Şenliği

Atatürk Üniversitesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bahar şenlikleri üniversite kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Atatürk Üniversitesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bahar şenlikleri üniversite kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkac, geleneksel olarak kutlanan bahar şenliklerinin eğitim öğretim yılı sonuna doğru kutlandığını hatırlatarak, "2014-2015 öğretim yılının sonunda düzenlemiş olduğumuz bu bahar şenliklerini, her yılın sonuna doğru kutluyoruz. Geride bıraktığımız yılın yorgunluğunu üzerimizden atıp, kutlamalar yapıp, eğlenceler düzenlediğimiz günlerin başlangıcındayız. Bahar yeniden bakış demek. Üniversite olarak sevincimizi ve hüznümüzü birlikte paylaşıyoruz. Bahar şenliğimiz yağmurla bereketli olarak başladı. Allah bereketini şehrimizden ve ülkemizden eksik etmesin. Bahar şenliğimizde, 4 gün doya doya güzel günler geçirmenizi temenni ediyorum. Biz de bugünlerin güzelliğinden inşallah nasiplenelim. Şenliğimiz hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Etkinliğin ilk gününde halk oyunları gösterisi ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

Şenlik kapsamında Bedirhan Göçke, İrem Derici, Beyza Durmaz, Yusuf Güney ile Kolpa konser ve söyleşiye katılacak. Ayrıca çeşitli oyun ve yarışmalar da düzenlenecek. Etkinlikler 11-14 Mayıs'ta Atatürk Üniversitesi Stadyumu'nda yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Atatürk Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title