Haberler

Ataşehir'de Öğretmeler "Çevre" İçin Yarıştı

Güncelleme:

Ataşehir Belediyesi, ilçe sınırlarındaki öğretmenlere yönelik düzenlediği "Çevre" konulu afiş yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen "Çevre" konulu afiş yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma ve çevre koruma gibi konularda tasarlanan 35 afişin yarıştığı yarışmada birinciliği Celal Yardımcı Ortaokulundan Ayşe Seda Tuğut, ikinciliği Mehmet Rauf Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Sibel Özcan, üçüncülüğü ise Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nden Sebiha Işıkber Dudak kazandı.

Yarışmada birinciliği kazanan öğretmen 5 bin, ikinciliği kazanan 4 bin, üçüncü olan öğretmen ise 3 bin lira ile ödüllendirildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Rauf Ataşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title