Haberler

Atamer'de Merdivenli Çözüm

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eğimin fazla olduğu Atamer Mahallesi 2617 Sokak'ta merdiven inşa ederek sokağı kullanıma açacak.

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eğimin fazla olduğu Atamer Mahallesi 2617 Sokak'ta merdiven inşa ederek sokağı kullanıma açacak. Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin sırtlarında dik sokaklarda merdiven seferberliği başlattı. Özellikle Kadifekale ve Gültepe semtlerinde yenilenen sokaklar, vatandaşlara yürüme kolaylığı sağlıyor. Atamer Mahallesi 2617 Sokakta inşa edilen merdivenle sokak sorunu çözümlendi. Her yıl binlerce metre uzunluğunda merdivenler inşa ettiklerini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çocukların ve yaşlı vatandaşların zorlandıkları sokaklarda pratik çözümler ürettiklerini ifade etti. Yeniledikleri bölgelerde kent estetiğini de ön planda tuttuklarını dile getiren Başkan Tartan, "Özellikle Kadifekale ve Gültepe semtlerinde dik sokaklarımız bulunuyor. Biz de yaşlıların kullanamadığı sokaklarda çözüm üretiyoruz. Korkuluk demirlerine tutunabilecekleri merdivenleri dik sokaklarda uyguluyoruz. Atamer Mahallesi'nde de bu güne kadar kullanılmayan sokağı merdivenle kullanıma açıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Gültepe Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title