Haberler

Atakum'da Sünnet Şöleni

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni Çakırlar Korusu’nda yapıldı.

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni Çakırlar Korusu'nda yapıldı.

Aralarında 35 günlük Ahmet Bedir Emir bebeğin de yer aldığı yaklaşık 150 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Sünnet şölenine, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, birim amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Atakum Belediye Başkanı Taşçı yaptığı konuşmada, "Biz bu göreve hizmetin en iyisini ve kalitelisini yapmak için talip olduk. Halkımız da bize inandı, güvendi ve destek verdi. Biz de kolları sıvayarak, Atakumlulara ve Atakum'a hak ettikleri hizmeti vermeye başladık. Kısa zamanda borç da ödedik, yatırım da yaptık. Bu şölen gibi sosyal faaliyetleri de yerine getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz. Kısaca halkımızın belediyeden ne beklentisi varsa, hepsini karşılayacağız. Bunlardan biri olan sünnet şölenimizde, yavrularımızı özel bir hastanede hijyenik ve sağlıklı bir ortamda doktor kontrolünde sünnetlerinin yapılmasını sağladık. Sünnet kıyafetlerini ücretsiz dağıttık. Sonrasında da bu şölende bir araya getirmeyi, kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde kaynaşmayı amaçladık. Ben çocuklarımıza ve ailelerine hayatlarındaki en önemli günlerden bir tanesi olan bugünü bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Onlara bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Sünnet kıyafetleri ile bindikleri otobüs ile Atakum sokaklarını turlayan, daha sonra Çakırlar Korusu'na gelen çocuklara ve ailelerine burada çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yayla Uşakları ve Mehter Takımı da sahne alarak sünnet şölenine katılanları coşturdular. Başkan Taşçı, çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtırken, onların isteklerini kırmayarak hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Bedir İshak Taşçı Ak Parti Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title