Haberler

Atakum'da Sirk Gösterimi

Atakumlu minikler, Atakum Belediyesi tarafından organize edilen sirk gösteriminde unutulmaz anlar yaşadı.

Atakumlu minikler, Atakum Belediyesi tarafından organize edilen sirk gösteriminde unutulmaz anlar yaşadı.

Atakum Belediyesi tarafından organize edilen sirk gösterisi miniklere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Atlantis Sirki'nin 4 farklı seansta gerçekleştirdiği gösteri binlerce Atakumlu çocuğa ve onlara eşlik eden velilerine doyumsuz bir gün yaşattı.

ÇOCUKLARIN 'YILAN' İLGİSİ

Atakum Belediyesi Eğitim Eğlence ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sirk gösterimine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Akrobasi, palyaçolar, balon şov ve sihirbaz gösterileri eşliğinde eğlenen çocukların coşkusu, dev yılan gösterisiyle üst seviyeye çıktı. Sahneye çıkan ve yılan gösterisine eşlik eden çocuklar heyecanlı gösterinin ardından poz verdi. Etkinliğe katılan öğrenciler Başkan Taşçı'ya teşekkür çiçeği vermeyi de ihmal etmedi.

"EĞLENCELİ HAFTA SONU"

Sirke gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemizde farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızın neşeli bir hafta sonu geçirmeleri için, Atlantis Sirki'ne ev sahipliği yaptık. Çocuklar kadar ailelerinin de heyecan içerisinde takip ettiği ve yoğun bir katılımın sağlandığı etkinliklerimizin devamı gelecek" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu İshak Taşçı Atakum Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title