Haberler

Atabek Koordinasyon Toplantılarını Sürdürüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçelerde yaptığı Koordinasyon toplantılarına devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçelerde yaptığı Koordinasyon toplantılarına devam ediyor. Toplantılarda ilçelerden proje sunmalarını isteyen Atabek, amaçlarının ilçelerdeki sorunları çözmek ve üretilen projelere destek sağlamak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 8 ilçeyi ziyaret ederek toplantı gerçekleştirilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, koordinasyon toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Adapazarı Kaymakamlığında Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında konuşan Atabek, daha sonra AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı ve Adapazarı Belediyesini ziyaret etti.

Adapazarı ilçesi ziyaretinin ardından Erenler ilçesinde Erenler Kaymakamlığında Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Atabek, toplantının ardından AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı ve Erenler Belediyesini de ziyaret etti.

Koordinasyon toplantılarında amaçlarının sorunun tespit edilerek çözümü konusunda destek olmak olduğunu ifade eden Atabek, "İlçelerde yaptığımız toplantılardan amacımız sadece bakanlığımızla ilgili sorunları çözmek değil, ilçelerin ne sorunu varsa onları tespit ederek nasıl katkı sağlarız amacıyla bu toplantılarımızı düzenliyoruz. Ulaşım, eğitim, sağlık hangi konu olursa olsun bize dosyayla rapor halinde sunmanızı istiyorum. Yoksa sadece bilgi olarak akılda kalıyor. Bize hazırladığınız projelerle ilgili yer gösterin biz nasıl katkı sağlarız diye bakarız, tıkandığı noktayı da buluruz" diye konuştu.

Erenler Belediyesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Atabek'e Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yapılan çalışmalar hakkında ve maddi değeri 1 milyar 250 milyon TL olan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgiler verdi. Erenler bölgesinde yapılacak olan sosyal projeleri de anlatan başkan Öztürk projelerine destek sözü aldı. Engelsiz Erenler üzerine yapılan konuşmalarda bakanlık olarak üstlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Atabek, roman üzerine geliştirilen projelere de açık olduklarının altını çizdi. Erenlerin Romanlar üzerine geliştirdikleri projelere önem verdiklerini belirtti. Seramik üzerine işlenen bir resmi ve çiçek takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Erdoğan Adapazarı Ak Parti Erenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title