Haberler

    Asus Zenwatch 2 Resmen Duyuruldu

    Asus'un yeni akıllı saati ne gibi özellikler sunuyor?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Uzun süredir ZenWatch 2'nin Computex fuarında tanıtılacağı biliniyordu. Sonunda Asus da bekleneni yaptı ve ZenWatch 2'yi resmi olarak duyurdu.


    Tayvanlı şirket iki farklı boyutta saat tanıttı. Büyük model 41 mm boyutunda bantı ise 22 mm. Geçen seneki ZenWatch'la aynı boyutta. Bununla birlikte bu modelin ufak bir kardeşi daha var. Küçük olan modelin boyutu 37 mm, bantı ise 18 mm. Fiyatlandırma ve çıkış tarihi hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.


    Her iki saatte 2.5D Gorilla Glass 3 korumalı OLED ekran var. Cihazlar güçlerini ise Qualcomm'un ismi açıklanmayan çipinden alıyor. Spekülasyonlarda Snapdragon 400'ün ismi geçiyor ki, orijinal ZenWatch'ta da bu işlemci kullanıldı. Geçen seneki modelde IP55 sertifikası vardı, suya ve toza dayanıklıydı. ZenWatch 2'lerde ise IP67 sertifkası bulunuyor. Kısaca daha dayanıklılar.


    Yeni bir manyetik şarj sistemi yanında saatte kullanıcılar için bazı işlevler sunan bir taç (Kurma kolu veya kurma tacı da denir. Kısaca gövdenin yanındaki düğme) var. Ama Asus fonksiyonların tam olarak ne olduğunu açıklamadı. ZenWatch 2'nin pil ömrü konusunda Asus'un daha önceki açıklamaları da vardı. Geliştirilmiş pil süresi olacağı söyleniyordu, bu yüzden geçen seneden daha iyi bir pil performansıyla karşı karşıyayız diyebilirim. Saatlerin gümüş, metal, kızıl altın (Rose Gold) gibi renkleri var. Ayrıca metal, kauçuk ve deriden kayış seçeneklerini de ekleyelim. Kayışlar arasında lüks olarak Swarovski kaplı olan bir model de eksik edilmemiş.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title