Haberler

    Asus'tan Moda Defilesini Andıran Tasarımlar

    Ünlü Bir Tasarımcı Dizüstü Bilgisayara İmza Atarsa Ortaya Ne Çıkar? Büyüleyici Cevap Galerimizde...

    ASUS, ilk Eee PC ™'yi piyasaya sunuşundan bu yana, sürekli gelişen modelleriyle yüksek teknoloji ile modayı birbirine yakınlaştırdı. Son olarak Eee PC™ Seashell Karim Rashid (1008P) koleksiyonu ile de podyumlara adım attı. Dünyanın önde gelen tasarımcılarından olan Karim Rashid, duyarlı, insancıl ve "hip" tasarım anlayışını Eee PC™ Seashell koleksiyonuna da yansıtıyor. Son derece modern, nostaljiden uzak tasarıma sahip olan bu cüretkar koleksiyon, lüks yaşam tarzını herkes için ulaşılabilir kılıyor.

    Eee PC™ Seashell Karim Rashid koleksiyonu ile ASUS, tasarımlarında hem görünüm hem de temas halinde kullanıcısının beş duyu organına da hitap etme taahhüdünü başarıyla yerine getiriyor. ASUS'un endüstriyel tasarımcıları bunu başarabilmek için plastik boya, metalik malzemeler gibi dokusal yenilikler getiren değişik materyalleri ve üretim yeniliklerini kullanarak eşsiz tasarımlara imza atıyor.

    Teknoloji ve Modayı Yakından Takip Edenlere "Digi-Wave" Tasarım

    Eee PC™ Seashell Karim Rashid Koleksiyonunun her bir noktası Karim'in yaratıcı dokunuşunun izlerini taşıyor. "Digi-Wave" tasarıma sahip kasası baştan sona göz alıcı ve dayanıklı bir şekilde modaya uygun olarak kaplandı. Küçük dikdörtgen karelerden oluşan hasır görünümüne sahip gövdesinde parmaklarınızı gezdirdiğinizde yüzey üzerinde çeşitli engebelerin olduğunu hissedebiliyorsunuz, özel kaplaması aynı zamanda yumuşak bir dokunuş hissi veriyor. Asus tasarımcıları tarafından son derece hassas bir şekilde el işçiliği ile üretilen bu ürün ortam ışığına bağlı olarak yüzeyinde oluşan yansımalar sayesinde de oldukça dikkat çekici duruyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

    İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

    Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

    Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title