Haberler

Aslan Son Dakikada Yıkıldı

Galatasaray, Ali Sami Yen'de Atletico Madrid'e 2-1 Yenilerek Kupaya Veda Etti.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Galatasaray ile Atletico Madrid, ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı.

62. dakikada Atletico Madrid Simao'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti.

66. dakikada Arda'nın sol taraftan yaptığı ortaya kafa vuran Keita, skora dengeyi getirdi: 1-1

90. dakikada G.Saray 2. golü yedi!

1-1'lik skor maçı uzatmaya götürecekken, Forlan'ın golü şok etkisi yaptı.

Uzatmalarda da G.Saray'dan gol sesi gelmedi ve elendi.

MAÇTAN DAKİKALAR

.

Karşılaşmaya her iki takım da birbirini tartarak başlarken, Galatasaray'ın, savunmasını oldukça kalabalık tuttuğu dikkati çekti. Kanatlardan rakip kaleye gitmeye çalışan sarı-kırmızılı ekip, özellikle sağdan Keita ile etkili olurken, 35. dakikada Arda ile önemli bir gol fırsatından yararlanamadı.

Oyunu Galatasaray yarı sahasına yıkmaya çalışan Atletico Madrid ise ilk dakikalarda bunu başardıysa da özellikle yaptığı top kayıpları nedeniyle Galatasaray kalesinde tehlike yaratamadı. Sarı-kırmızılıların 30. dakikadan sonra artan baskısına karşılık veremeyen İspanyol ekibi, savunmasında açık vermeme çabasına girerken, pozisyon açısından kısır geçen ilk yarı 0-0 sona erdi.

18. dakikada sağdan Uğur'un yaptığı ortada, ceza sahası içinde yükselen Elano kafayı vurdu, top yandan az farkla auta çıktı.

20. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında, Caner'in pasında topu ceza sahası sol çaprazında önüne alan Elano'nun şutunda, kaleci Asenjo iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

26. dakikada Simao'nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topa ceza sahası dışından Reyes sert vurdu, meşin yuvarlak Franco'da kaldı.

35. dakikada Galatasaray, Arda ile gole çok yaklaştı. Sağdan Keita'nın ceza sahasına yaptığı ortada, kale önünde Arda'nın ayak koyduğu top, üsten az farkla auta çıktı.

45. dakikada ceza sahası önünden Lopez'in kullandığı serbest vuruşta, barajı aşan top üsten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

İKİNCİ YARI

47. dakikada Galatasaray atağında Keita sağ kanatta topla buluştu ön direğe ortasını yaptı Mustafa Sarp yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

48. dakikada Atletico Madrid gole çok yaklaştı. Reyes ceza sahası içinde topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kaleci Leo Franco zamanında müdahele ederek mutlak bir golü önledi.

49. dakikada Galatasaray'da oyundan Elano çıkarak yerini Ayhan Akman'a bıraktı.

50. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Arda sol kanatta topla buluştu arka direğe ortasını yaptı Keita müsait pozisyonda kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

52. dakikada Atletico Madrid gole çok yaklaştı. Ceza sahası içine atılan topa Reyes hareketlendi topla buluştu bekletmeden uzak köşeye doğru sert vurdu ve top üst direkten geri geldi sonrasında savunmamız topu uzaklaştırdı.

56. dakikada Atletico Madrid atağında Raul Garcia ceza sahası içine yerden pasını attı ama kimse hareketlenmeyince top kaleci Leo Franco'da kaldı.

58. dakikada Galatasaray'da Mehmet Topal rakibine yaptığı müdahele sonucunda sarı kart gördü.

62. dakikada Atletico Madrid Simao'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor!!!

66. dakikada Arda'nın sol taraftan yaptığı ortaya kafa vuran Keita, skora dengeyi getirdi: 1-1

68. dakikada Galatasaray atağında Caner sol kanatta bekleyen Arda'ya doğru pasını attı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

70. dakikada Atletico Madrid atağında Valera sağ kanattan topla ceza sahası içine yöneldi yerden kaleye şut denedi ve top savunmaya çarparak uzaklaştı.

72. dakikada Atletico Madrid atağında Reyes sağ kanattan topla ilerledi ceza sahası içine girdi ve savunma ayak koyarak topu kazandı.

74. dakikada Galatasaray atağında Caner sol çaprazdan ceza sahası önünde bekleyen Ayhan'a pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

76. dakikada Atletico Madri

Kaynak: Spor

Haberler Son Dakika

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title