Haberler

    Aslan Kayseri'de Bir Başka: 1-3

    Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Kayseri deplasmanında son 3 sezondaki 4. maçını da kazandı.

    Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında Galatasaray'ı konuk eden Kayseri Erciyesspor, ilk yarıda rakibinin üstün oyununa karşı koyamadı ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

    Aslan müthiş başladı

    Karşılaşmaya adeta golle başlayan Galatasaray, çok geçmeden farkı ikiye çıkartarak oldukça rahat bir devre geçirdi.

    Henüz 2. dakikada Melo'nun sağ çaprazdan arka direğe ortasında Sneijder topu kontrol etti ve uzak direğe plase vuruşuyla topu ağlara gönderdi 0-1. 5. dakikada ise Burak'ın sağdan ortasında yine sol çaprazda topla buluşan Sneijder, yine uzak direği düşündü. Bu kez top direğin dibinden auta çıktı.

    87'

    Veli'nin ara pasında Ömer Şişmanoğlu ayağından topu açınca, Beşiktaş'ı mutlak bir golden etti.

    9. dakikada Ekrem'in sol kanattan arka direğe ortasında Muslera yumrukla tehlikeyi uzaklaştırdı. 13'te Bruma'nın sağdan ortasında ön direkte kafayı vuran Burak, topu köşeye gönderdi ve farkı ikiye çıkardı 0-2.

    21. dakikada Drogba ile verkaça giren Hakan Balta, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Uzak köşeyi düşünen deneyimli oyuncu topu az farkla auta gönderdi. 31'de Chedjou'nun rakip ceza sahasına kadar taşıdığı topta Sneijder ile Burak verkaça girdikten sonra Sneijder sol çaprazdan sert vurdu. Kaleci direk dibinden topu kornere çeldi.

    33. dakikada Sneijder'in sol çaprazdan arka direğe ortasına Drogba gelişine sert vurdu. Top direği sıyırarak auta çıktı. 34. dakikada Muslera'nın uzun pasında savunma arkasına sarkan Melo, kafayı vurdu ve kalecinin üstünden topu ağlara gönderdi.

    40. dakikada Vleminckx'in kafayla indirdiği topa Traore yakın mesafeden sert vurdu. İlk yarının uzatma anlarında Yasin'in yaklaşık 25 metreden çok sert şutunu son anda Muslera çeldi.

    45+2'de Sneijder'in kullandığı kornerde Semih'in yakın mesafeden vuruşunu kaleci çelmeyi başardı. İlk yarı Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi 0-3.

    Erciyes toparlandı ama...

    Karşılaşmanın ikinci yarısının başında Turgay'ın oyuna girmesiyle Kayseri Erciyespor daha fazla pozisyon buldu.

    48. dakikada Ibricic'in sağdan kullandığı serbest vuruşta Melo ön direkte topu karşıladı. 50. dakikada Ibricic'in ceza sahası dışından köşeye nefis şutunu Muslera direk dibinden kornere çeldi. Kullanılan korneri ise Melo kafayla uzaklaştırdı. 51'de Sol çaprazdan ceza sahasına giren Yasin, dar açıdan sert vurdu. Muslera topu yumrukla karşıladı.

    1 - 3

    6

    İsabetli şut

    13

    8

    İsabetsiz şut

    14

    3

    Korner

    10

    18

    Faul

    12

    3

    Sarı kart

    1

    0

    Kırmızı kart

    0

    %42

    Topla oynama

    %58

    54. dakikada Semih Kaya'dan seken topu takip eden Yasin, cepheden gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi 1-3. 64'te Galatasaray'ın hızlı hücumunda Sneijder ile paslaşan Bruma, sol çaprazdan çok sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

    65. dakikada Sabri sağ kanattan son çizgiye inip yerden ortaladı. Üst üste 3 kez şutunu çeken Drogba, üç şutta da kaleci Jorgacevic'e takıldı. 68'de Sabri sağ çaprazdan sağ ayağının dışıyla nefis vurdu. Top uzak direk dibinden auta çıktı.

    70. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı korner savunmadan sekip açıldı. Sabri gelişine voleyi vurdu. Top kalecide kaldı. 72'de Burak sağ kanattan topla birden hızlandı ve topu Sneijder'e çıkardı. Sneijder gelişine plaseyi vurdu. Bu şut üstten auta çıktı.

    Maçın 78. dakikasında Selçuk, ceza sahası dışından sağ çaprazdan çok sert vurdu. Top üstten auta çıktı. 80'de ise Drogba'nın ceza sahası dışından çok sert şutunu kaleci yumruklarıyla karşıladı.

    Uzatma dakikalarında savunmanın kaptırdığı topta Üstün kaleciyle karşı karşıya kalıp şutunu çekti. Muslera müthiş bir refleksle golü önledi. Bu pozisyon gol olmayınca Galatasaray 3-1 kazandı. Bu sonuçla Galatasaray maç fazlasıyla puan farkını 5'e indirdi.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Hikmet Karaman

    Performans: /10

    Roberto Mancini

    Performans: /10

    2 yabancı tribünde Galatasaray'da Kayseri'ye götürülen 8 yabancı oyuncu içinden Eboue ve Riera bu maçta yabancı sınırı nedeniyle tribüne çıktılar.

    Sneijder Kayseri'yi sevi Wesley Sneijder, Kayseri'de çıktığı üçüncü maçta da gol atarak Kadir Has Stadı'ndaki 3. golünü kaydetti.

    Burak seriye bağladı Galatasaray' icirc;n forvet oyuncusu Burak Yılmaz, son 9 lig maçında 8. golünü kaydetmiş oldu. Golcü oyuncu bu 9 maçtan sadece Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarını boş geçti.

    Melo siftah yaptı Felipe Melo, bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti.

    Melo gole sevinemedi Attığı gol sırasında kaleciyle çarpışan Melo'nun kaburgasındaki sakatlığı nüks etti. Melo attığı gole sevinemedi ve tedavisi sonrasında oyuna döndü.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Wesley Sneijder Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title