Haberler

Aski Genel Müdürü Mithat Emre'den Söke Belediyesine Ziyaret

Haziran ayı başında ASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mithat Emre, büyükşehire bağlı ilçe belediyelerini ziyaret turuna başladı.

Haziran ayı başında ASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mithat Emre, büyükşehire bağlı ilçe belediyelerini ziyaret turuna başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Mithat Emre, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret etti.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret eden Mithat Emre, ASKi olarak çalışmaları hakkında bilgiler de verdi. Ziyarette Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş da bulundu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ASKİ Genel Müdürü Mithat Emre'ye görevinde başarılar diledi.

Mithat Emre büyükşehir yapılanması sürecinde sıkıntıların yaşanmasının doğal olduğunu söyleyerek; "Yakın zamanda ASKİ'nin ilçelerimizde de yapılanmasını tamamlayacağız. İlçelerimize şube şeflikleri kurulacak. Araç ve ekipman ihtiyaçlarımızı belirliyoruz. Eksiklikleri tamamlayıp, ASKİ olarak vatandaşlarımıza kusursuz hizmet vermeyi amaçlıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Toyran Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title