Haberler

Askeri Konvoya Bombalı Saldırı

Güncelleme:

Hakkari Çukurca yolunda PKK'lılar tarafından yerleştirilen bomba askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı.

Hakkari - Çukurca karayolunun 20'nci kilometresinde, askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lılar yola yerleştirdikleri bombayı uzaktan kumandayla patlattı.

Patlamanın konvoyun geçişinden hemen sonra olması nedeniyle yaralanan olmazken; bir araçta küçük çaplı hasar meydana geldi. Aynı karayolunda geçen 15 Eylül'de meydana gelen ve 4 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı bölgede, PKK'lılar bugün ikinci kez uzaktan kumandalı düzenekle bombayla saldırıda bulundu.

Sabah saat 06.00'da Hakkari'den Çukurca yönüne giden ve aralarında kirpi adı verilen araçlarının da bulunduğu 20 araçlık askeri konvoyun geçişinden saniyeler sonra kablo düzenekli patlayıcı büyük bir gürültüyle inflak etti.

Patlamada can kaybı ve yaralanma olmazken, konvoyda bulunun kirpi adı verilen aracının lastiği ve farlarında küçük çapta maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Patlamanın meydana geldiği Hakkari-Çukurca Karayolunda ise 2 metre genişliğinde yaklaşık 1 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Yolda oluşan çukur nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı. Patlama bölgesinde bulunan kablolar da dikkat çekti.

12 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında bazı mağaralara Şemdinli Jandarma Özel Harekat ekiplerince nokta operasyonlar düzenlendi. Teröristlerin barındığı belirlenen mağaralarda 12 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Hakkari'de Şemdinli Jandarma Özel Harekat ekiplerince nokta operasyonlar sonuç verdi. Hakkari Valiliği, Şemdinli kırsalında dün başlayan operasyonlarda, Irak sınırından Türkiye'ye giriş hazırlığındaki bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 2'si kadın 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Çukurca Hakkari Eylül Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

title