Haberler

Sancaktepe Saldırısında Kullanılan Aracın Bırakılma ve Patlama Anı Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de askeri kışla yakınında araçta meydana gelen patlama güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde şoför mahallinden inen bir kişi uzaklaştıktan sonra araç havaya uçuyor.

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan askeri kışla yakınında saat 16.30 sıralarında meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 6'sı askeri personel 7 kişinin yaralandığı patlama güvenlik kameralarına yansıdı.

BİR KİŞİ ARAÇTAN İNİP UZAKLAŞIYOR

Görüntülerde patlayan aracın bir kişi tarafından cadde üzerinde park ettiği görülüyor. Teröristin aracı terke etmesinden kısa bir süre sonra aracın patlayarak adeta alev topuna döndüğü kameralara yansıyor.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (10)

cengizzz:

öfkeli bir kaç gencin işidir.

15
16
yanıtYanıtla
chp:

kemal kılıçdardğlu kan akacak dediği bu olsa gerek

10
15
yanıtYanıtla
a tim:

chp ye camur atmayin anlamadan siz karacahil gibi hareket ediyorsunuz araplar gibi ne meraklisiniz ceza kesmeye gidin failleri bulun kim yaptirdiysa ondan sonra asin kesin hatta beraber asalim onlara gücünüz yetmiyor burdan sallamak kolay ben kim yaptiysa cezasini ceksin

yanıt10
yanıt3
Vatandas:

Durmak yok yola devam. Tayyeap baskan olana kadar herkese olum. Hos, ondan sonra da durmayacak bu saldirilar. Ama yine de oylar hep akepeye.

16
7
yanıtYanıtla
murat arslan:

ALLAH IM BUDUNYAYA TURKIYEYE SENIN ADALETINI YANLIZ SENIN ADALETINI GETIRICEK BIRISINI NASIP ET YARABBIM KISASA KISAS GELSIN ADALET GELSIN OLDUREN OLSUN HARAM ZINALAR HAKSIZ KAZANCLAR YOK OLSUN YOKMU OYLE BİR DELIKANLI YOKMU HELAL SUT EMMIŞ BİR BABAYIGIT YAAAA ANLAMIYOMUSUNUZ OLUM VAR OLUUUMMM HERKEZ OLUCEK BUNLAR NEYAPMAYA CALISIYOR SU 3 GUNLUK DUNYAYAY 4 ELLE SARILMAK NIYE ANLAMIYORUM NASIL BİR MUSLUMANIZ NASIL BİR İNSANIZ BUNLARI YAPAN İNSAN OLMAZ OLSADA İÇİNDE BİR DAMLA MERHAMET OLAMAZ

9
7
yanıtYanıtla
acı gerçekler:

Bu Haberlkürtleri tehcir etmesen ermeniler gibi bu terörü hep yaşarsıne İlgili Yorumunuzu Yazın

4
6
yanıtYanıtla
HAKKARI Lİ:

ULAN BU KADAR DA YALAN OLMAZ VALAHI O GÖRDÜGÜM ARACTAN EYER BIR KISISAG CIKTIYSE BIN SAHIT OLMASI LAZIM ULAN ARACTAN ESER KALMAMIS BIDE HAFIF YARALI VAR DIYORLAR UTANIN UTANIN ULAN MILETE DOGRU SÖYLEYIN

3
1
yanıtYanıtla
UNO MOMENTO:

İsrail Cumhurbaşkanı sana ne demişti ''Senin ülkene hergün roketler düşse sen ne yapardın'' Men dakka dukka

1
2
yanıtYanıtla
FELEMEZ KARABÜKLÜ:

Istihbarat yan yatip pere kazanma yeri degildir ! GASTAKILERIN HEMEN ISTIFA ETMESI GEREKIYOR: Bunun bir siyasi sorumlusu yokmu ya ?

2
1
yanıtYanıtla
Olgun:

iyi ki koyunlar arasında yaşamıyorum!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title