Haberler

Askeri Gemiler Vatandaşların Ziyaretine Açıldı

Ege Denizi’nde yapılmakta olan Şehit Topçu Er Murat Kaya Taktik tatbikatına katılan askeri gemilerden 3 hücum bot ile 1 firkateyn Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü nedeniyle Fethiye İskelesine yanaşarak halkın ziyaretine açıldı.

Ege Denizi'nde yapılmakta olan Şehit Topçu Er Murat Kaya Taktik tatbikatına katılan askeri gemilerden 3 hücum bot ile 1 firkateyn Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle Fethiye İskelesine yanaşarak halkın ziyaretine açıldı.

TCG Doğan, TCG Yıldız ve TCG Karayel hücum botlarıyla TCG Gemlik firkateyni Fethiye iskelesinde ziyarete açılınca halk büyük ilgi gösterdi. Fethiye'de ki gazi ve şehit ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş firkateyn ve hücum botları gezebilmek için kısa sürelide olsa kuyrukta bekledi. Firkateyn ve hücum botlardaki görevliler, vatandaşları gruplar halinde gemide gezdirerek bilgiler verdi. Fethiye'de 2 gün kalacak TCG Gemlik firkateyni ile TCG Doğan, TCG Yıldız ve TCG Karayel gemisi sabah saat 10.00'dan 12.00'ye ve 14.00'ten 17.00'e kadar ziyarete açık tutuluyor.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Şahin, gemi komutanlığının daveti üzerine gemi ve hücum botları gezdiklerini söyledi. Böyle şanlı bir donanmaya sahip oldukları için çok gururlandıklarını kaydeden Şahin, "Bugün gezdiğim gemilerle gurur duydum. Şanlı donanmamız kısa sürede çok büyük mesafeler kazanmış. Şanlı ordumuzun gemilerini yakından tanıyınca göğsümüz kabardı" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Murat Kaya Ege Denizi Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title