Haberler

Asgd Malatya Şubesinden Eskişehir Çıkarması

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şube yönetimi, Eskişehir'e giderek Genel Başkan İbrahim Erdoğan ile bir araya geldi.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şube yönetimi, Eskişehir'e giderek Genel Başkan İbrahim Erdoğan ile bir araya geldi.

"Türk Dünyası Gazeteciler Şurası" etkinlikleri kapsamında Eskişehir'e davet edilen Malatya Anadolu Spor Gazetecileri Şube yöneticileri, ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ile bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulundu. ASGD Malatya Şubesi adına başkan Akif Çelik ile başkanvekili Fatih Avcı'nın katıldığı etkinliğe yaklaşık 300 gazeteci katıldı.

ASGD Malatya şubesi başkanı Akif Çelik, genel başkan İbrahim Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya Şubesi üyelik listesini teslim etti.

ASGD Malatya şubesi başkanı Akif Çelik, asıl amaçlarının Malatya'da spor basınının sosyal aktivitelerle kaynaşmasını ve stres atmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Malatya'da kuruluş aşamamızı tamamladık. Eskişehir'de, bu güzel organizasyonda genel başkanımız ile tanışma ve istişare etme fırsatı bulduk. Malatya'da sporu seven, sporun gelişmesi için emek sarf eden gazeteci arkadaşlarımız var. Hem onlar için neler yapabiliriz, hem de Malatya'nın sporuna nasıl katkıda bulunabiliriz diye yola çıktık. Önce spor taban birliklerimizi ziyaret ederek, herkesin fikir ve görüşlerini aldık, yol haritamızı belirledik. Biz Malatya'da hiç bir derneğin ya da oluşumun alternatifi veya karşıtı değiliz. Sporun içinden gelen bir kaç arkadaşımızla iyi niyetli kurulan yeni bir derneğiz. Bu süreçte Genel Başkanımız Sayın İbrahim Erdoğan bize çok yardımcı oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde onu Malatya'da ağırlayacağız" diye konuştu.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ise Malatya şubesinin kısa zamanda çok iyi yol kat ettiğini belirterek, "Tabi Malatya gibi futbola, spora öncülük etmiş bir ilde şubemizin kuruluş aşamasının tamamlanması bizi genel merkez olarak ziyadesiyle mutlu etti. Malatya'da spor basınından emekçi arkadaşlarımızın, sporun içinden gelen bir ekip ile yönetimde yer almaları, Malatya gibi doğunun lokomotifi bir şehirde gerçekten çok önemli. Daha önce telefonda çokça görüştük istişare ettik ama Malatya yönetimindeki arkadaşları burada tanıdıktan sonra 'Malatya Şubemizi doğru ellere teslim etmişiz' dedik. ASGD'nin çok önemli prensipleri var. Bulundukları ilin spor kamuoyuna hizmet etmeleri ve katkıda bulunmaları birinci önceliğimiz. Ben Malatya Şubemizin bu misyonla hareket edeceklerine inanıyorum kendilerine bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Erdoğan Fatih Avcı Eskişehir Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title