Haberler

Asfim Sağlıklı Yaşamın Sosyal Merkezi Haline Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalıların spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla 10 ilçede açtığı ücretsiz Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) yeni üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalıların spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla 10 ilçede açtığı ücretsiz Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) yeni üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor. ASFİM üyeleri spor yapma imkanın yanı sıra farklı kişilerle tanışma ve kaynaşma imkanı bulduklarını söylüyor.

Profesyonel eğitmenler ve diyetisyenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM'lerde vatandaşlara fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve temel cimnastik branşlarında modern, tam donanımlı ve uzman eğitmen kadrosuyla spor yapma imkanı buluyor.

ONLİNE KAYIT KOLAYLIĞI

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde Konyaaltı, Atatürk, Kepez, Varsak, Aksu, Döşemealtı, Elmalı, Korkuteli, Finike, Gazipaşa olmak üzere toplam 10 ilçede 4 bine yakın üyesiyle faaliyet gösteren ASFİM'lerin ilerleyen süreçte diğer ilçelerde de yapılması planlanıyor. 15 yaş üzeri olan her vatandaşın katılabildiği Antalya, Spor ve Fitness Merkezlerinin kayıt dönemleri 2 ayda bir yenileniyor. Vatandaşlar internet üzerinden www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabiliyor.

AMAÇ SAĞLIKLI YAŞAM

Özellikle ev hanımları, emekliler ve öğrenciler gibi aktif çalışma hayatı dışında bulunan kesime bilinçli spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirten ASFİM yetkilileri, vatandaşlara spor kültürünü aşılayarak, sporu hayatın bir parçası haline getirmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

HEM SPOR HEM SOSYALLEŞME

Üniversite öğrencisi Doğa Bozpınar, diyetisyen ve eğitmenler eşliğinde spor yaptıklarını ifade ederek, "Verilen hizmet ve personel işinde çok profesyonel. Spor aletleri yeni. Sporun yanında ASFİM'ler sayesinde sosyalleşerek yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. İnternet üzerinden yapılan kayıt sistemi çok pratik, yeni kaydımı bu şekilde yaptım. Antalya halkına kazandırılan ücretsiz spor merkezlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederim" diye konuştu.

ASFİM ÇOK FARKLI

Muhasebeci Hayriye Çömlekçi, ASFİM'lerin sıcak ve samimi bir ortamı olduğunu vurgulayan Hayriye Hanım "Buradaki ortam çok güzel. Böyle bir hizmetin ücretsiz olması harika. Burada hem kilo verdim, hem sağlık buldum" dedi.

BAŞKAN'A MİNNETTARIZ

ASFİM in modern ve temiz ortamında eğitmenler eşliğinde bilinçli spor yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade eden vatandaşlar çok memnun. Büyükşehir Belediyesi'nin spor etkinliklerine 3 yıldır katıldığını söyleyen Serap Ayaz, "ASFİM den çok memnunuz. Belediye Başkanı Menderes Türel'e minnettarız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title