Haberler

ASDEF'ten Milletvekili Demir'e Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

ASDEF Genel Başkanı Mimar-Ekonomist Remzi Kozal, yüksek hızlı tren konusundaki gayretlerinden dolayı AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF) Genel Başkanı Mimar-Ekonomist Remzi Kozal, yüksek hızlı tren konusundaki gayretlerinden dolayı AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ederek, plaket takdim etti

Ankara Kuzey Yıldızı Samsun Pide Salonu'nda gerçekleşen törende, ASDEF tarafından Samsun için yaptığı çalışmaların yanı sıra özellikle yüksek hızlı tren konusundaki üstün gayretlerinden dolayı yönetim kurulu kararı ile Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e bir şükran plaketi takdim edildi. Milletvekili Demir'i plaketini takdim eden ASDEF Genel Başkanı Mimar-Ekonomist Remzi Kozal, ulaşımın önemine dikkat çekerek, "Bölünmüş yol, oto yoldan sonra Ankara ile Samsun yüksek hızlı tren yoluyla da birbirine bağlanmış olacaktır. Dolayısıyla milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir'in bu konuda göstermiş olduğu gayret her türlü takdirin üzerinde olup bizler kendilerine bir nişane olarak bir şükran plaketi sunuyoruz" dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise anlamlı plaketten dolayı teşekkür ederek, Samsun'a hizmet yapılması yönünde gayret gösterdiklerini söyledi.

- SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Samsun Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title