Haberler

Arzu Kararını Türk Milli Takımı Lehine Verdi

Köln Bayanlar Futbol Takımı ve U19 Türk Milli Takımında Top Koşturan Arzu Karabulut (19) Tüm Teklifleri Geri Çevirip Önümüzdeki Yıl Seçilirse A Milli Türk Bayan Takımında Oynayacağını Açıkladı

KÖLN BAYANLAR FUTBOL TAKIMI VE U19 TÜRK MİLLİ TAKIMINDA TOP KOŞTURAN ARZU KARABULUT (19) TÜM TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİP ÖNÜMÜZDEKİ YIL SEÇİLİRSE A MİLLİ TÜRK BAYAN TAKIMINDA OYNAYACAĞINI AÇIKLADI

Alman Fortuna Köln Bayanlar Futbol takımı ve U-19 Türk Milli takımında top koşturan Arzu Karabulut tüm teklifleri geri çevirip önümüzdeki yıl seçilirse A Milli Türk Bayan takımında oynayacağını açıkladı. Orta sahanın ortasında oynayan ve Alman bayan futbol kulüplerini peşinde koşturan 19 yaşındaki yetenek, Türk U15 Milli takımında oynarken Alman milli takımından gelen teklifi de geri çevirdiğini belirtti. DHA'ya konuşan ve kalbinin ay yıldızlı forma için attığını belirten Arzu Karabulut, şunları söyledi: "Futbola 12 yaşında Fortuna Köln'de başladım ve bir yıl sonra Almanya seçmelerine seçildim. Orada da bir iki yıl oynadım. Daha sonra Alman milli takımı beni buldu, gördü ve beni çağırdılar. Daha sonra Türk milli takımı bunu duydu. Türk milli takımı yeni bayan milli takımı kurulmuştu, onlarda beni seçmelerine çağırdılar. O yıllarda kararımı yine Türk milli takımından yana kullanmıştım. 2005 yılında 14 yaşındaydım. İlk milli takım karma seçimlerine katıldım. Bu seçmelerde 300 kız arasında ilk 30'a girmeyi başardım. Oradan da ilk 20'lerden ilk 11'e yükseldim ve ilk maçımı da oynadım. Daha sonra U17'den U19'a gittim. Şimdi U19'da oynuyorum. U19'da artık son sezonum, inşallah bu senede Türk A milli takıma geçeceğim. Tabi bunun için milli takımında da beni davet etmesi gerekiyor. Kulüp bazında Almanya'da devam edeceğim ancak milli takım tercihimi Türk pasaportumu da koruyarak Türk A Milli takından yana kullanacağım."

Önümüzdeki yıl birinci lige yükselmesi muhtemel olan iki takımdan Leverkusen ya da FC Köln bayan takımlarından birine transfer olma ihtimalinin olduğunu da belirten Arzu Karabulut, "Milli takımın yanı sıra burada Fortuna Köln'de oynuyorum Orta sahanın ortasında oynuyorum ve oyunu kurucusuyum. Fortuna Köln'de iki senelik sözleşmem vardı oda bu yıl bitiyor. Büyük bir ihtimalle ya Bayer Leverkusen'a gideceğim ya da FC Köln'e gideceğim. Nereye transfer olacağım henüz kesinleşmedi. Hedefim kesinlikle ilk önce Almanya'da ikinci ya da birinci ligde oynamak, ondan sonra burada okulumu, mesleğimi bitirdikten sonra ya İspanya ya da İngiltere'de üst düzey bir kulüpte oynamak istiyorum. Futbolun yanı sıra tabi eğitimi de mutlaka sürdüreceğim. Eğer onlar hepsi bittikten sonra Türkiye'ye gidip orada belki antrenörlük yaparım. Orada da belki evlenip çocuklarım ile Türkiye'de yaşarım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title