Haberler

Armutlu'nun Yeni Hocası Dulda

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Armutlu Belediyespor'da İsmail Dilsizoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine eski 1.Lig futbolcularından Kemal Dulda getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Armutlu Belediyespor'da İsmail Dilsizoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine eski 1. Lig futbolcularından Kemal Dulda getirildi.

Bir haftadır teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlı ekip mutlu sona ulaştı. Takıma en uygun adayı bulmak için ince eleyip sık dokuyan Armutlu Belediyespor sonunda genç teknik adam ile anlaştı. İlk antrenörlük tecrübesini Armutlu Belediyespor'da edinecek olan Kemal Dulda'nın takıma sağlayacağı katkı merak konusu oldu. Futbola Kayserispor'da başlayan 1977 doğumlu Dulda, daha sonra sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor, Şanlıurfaspor, Yimpaş Yozgatspor ve son olarak Karadeniz ekibi Ünyespor formasını terletmişti.

Ünyespor'daki sözleşmesini fesheden Dulda, 11 Aralık Salı günü Yalova'ya gelerek Armutlu Belediyespor' un yeni teknik patronu yapan imzayı attı. Kulüp Başkanı Levent Öztürk, "Kemal hocamızı benim çok sevdiğim ve çok güvendiğim menajer arkadaşımızın tavsiyesi üzerine takımın başına getirdik. Futbolculuk döneminde Süper Lig'de görev yapmış ve çok başarılı bir kariyeri bulunan Kemal Dulda hocamız, ilk antrenörlük tecrübesini burada yaşayacak. Hocamız dün tesislere gelerek imzayı attı ve ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkarak futbolcularımızla tanıştı. Yönetim olarak transfer konusunda da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Devre arasında takıma kazandıracağımız isimler konusunda hem menajer arkadaşımızın hem de yeni hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Devre arasında transferle ilgili bütün meseleleri halledeceğiz. Yeni hocamızın Armutlu Belediyespor'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Armutlu Yalova Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title