Haberler

Armatör Yakup Aksoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Yeni Gemi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Armatör Yakup Aksoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Bir Gemim Var-2’ projesiyle öğrencilerine uygulamalı eğitim verebileceği kendi teknelerini kazandırdı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Armatör Yakup Aksoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Bir Gemim Var-2' projesiyle öğrencilerine uygulamalı eğitim verebileceği kendi teknelerini kazandırdı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı - Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenen 'BİR GEMİM VAR -2' projesi 2014 yılının Haziran ayında başlayıp 9 say sonra başarı ile tamamlandı. Karakovası Eksen Gemi İmalatı ve Bakım Tersanesinde kullanılabilecek duruma getirilen teknenin denize indirilişi dualarla yapıldı. Toplam bütçesi 192.087 TL olan projenin yüzde 90 'ı GMKA tarafından desteklenirken yüzde 10 'luk bölümü Gelibolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklendi. Aya Gelibolu ismi verilen teknenin adını okul öğrencileri koydu. Boyu 14.53 metre, eni 4.07 m, ve derinliği 1.27 metre olan teknenin denize indirilişinde konuşan Gelibolu Mili Eğitim Şube Müdürü Arzu Yücesoy, "Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 2014 tarihinden kabul edilen bir gemim var 2 projesi kapsamında yapılan AYA GELİBOLU isimli eğitim teknemiz 2005 yılında Hudutlar Sağlık Genel Müdürlüğünden hibe olarak gayri faal durumda okulumuza kazandırılmıştır" dedi.

Törene Belediye Başkan vekili Deniz Cankara, Milli Eğitim Şube Müdürü Arzu Yücesoy, Okul Müdürü Zafer İsmail Başaran, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül, CHP İlçe başkanı Nihat Demirsu ve okul müdürleri katıldılar. Tören sonunda davetlilere pilav ve ayran dağıtıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Gelibolu Marmara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title