Haberler

Ardahan'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Ardahan Defterdarlığı, "26. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında 2014 yılında vergi rekortmeni olan mükelleflere plaket verdi.

Ardahan Defterdarlığı, "26. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında 2014 yılında vergi rekortmeni olan mükelleflere plaket verdi.

Özel bir konferans salonunda vergi rekortmenlerine plaketlerinin verilmesi nedeniyle düzenlenen törene Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda temsilcileri ile iş adamları ve sanayiciler katıldı.

Törende konuşan Vali Ahmet Deniz, "Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Çünkü vergilerimiz, Ardahan'ın en ücra köşesinde bir okula dönüşüyor, bazen içme suyuna, bazen de yol oluyor. Gerçek anlamda katma değer yaratan, istihdam yaratan ve bunlarla birlikte vergisini veren vatandaşlarımız en hayırlı işi yapmaktadırlar. Gerçek anlamda üreten ve vergisini veren bütün mükelleflere şükranlarımı sunuyorum. Ardahan ilimiz de tahsilat oranına baktığımız zaman yüzde 84'lük oran ile 14'ncü sıradayız. Bu da gösteriyor ki Ardahanlı vatandaşlarımız üzerine düşen görevi dört dörtlük yerine getiriyor. O zaman bizlerinde görevi gece gündüz demeden hemşehrilerimizin hizmetinde olmaktır" dedi.

Vergi toplamada en büyük gayreti Defterdarlık çalışanlarının gösterdiğini de belirten Vali Deniz, Defterdar Mehmet Doğan ve kurum çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.

İl Defterdarı Mehmet Doğan da, "Devletimizin vatandaşlarımıza sunmuş olduğu eğitim, sağlık, adalet gibi hizmetler ile birçok temel altyapı hizmetleri yerine getirebilmesi için parasal kaynaklara ihtiyaç vardır. Kamu hizmetlerinin finansman kaynağı toplanan vergilerdir. Bu nedenle herkesin kazancını vergilendirmesi anayasal bir ödevdir. İlimiz vergi tahsilat oranında Türkiye 14'ncüsüdür. Hedeflerimizin gerçekleşme oranı ise yüzde 99,2'dir" diye konuştu.

Konuşmalarından ardından Kurumlar ve Gelir vergisinde ilk üçe giren mükelleflere protokol üyeleri tarafından plaket verildi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Doğan Yeşilöz Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title