Haberler

Arda Turan'ın Hareketleri Nefes Kesti

Güncelleme:

Milli futbolcumuz Arda Turan, Malaga maçında yaptığı hareketlerle bileklerinin ne kadar narin olduğunu adeta herkese kanıtladı.

İspanya La Liga'nın 31. hafta maçında Malaga ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Zirve yarışından kopmak istemeyen Atletico Madrid, ligin iddialı takımlarından Malaga ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

2-2 BİTTİ

La Rosaleda'da oynanan ve İspanyol hakem Antonio Mateu'nun yönettiği mücadelede Atletico Madrid'in gollerini 25. ve 78. dakikalarda Antoine Griezmann atarken, Malaga'nın gollerini ise 37. dakikada (kendi kalesine) Fernando Torres ve 71. dakikada Samuel Garcia kaydetti.

ARDA'DAN NEFİS HAREKETLER

Milli futbolcumuz Arda Turan, maçta 5 kişiden sıyrılarak adeta dudak ısırttı. Arda ile Malaga'da oynayan Galatasaraylı Nordin Amrabat karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, Arda 79 dakika, Amrabat da 89 dakika başarılı futbollarıyla sahada kaldı.

İşte o hareketler:






Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Malaga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (52)

MaliMobil-IOS:

Fotoğrafla da süper anlatmış sayın abimiz

40
1
yanıtYanıtla
ilkerMobil-ANDROID:

Olur olmaz habere video yükleyin, video olması gereken haberde fotoğraf yükleyin, hey Allah'ım Yarabbim.

40
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

SONUÇ SONUÇ SONUÇ. . GOLÜ YAZABİLMİŞMİ. . HAYIR, GOLLÜK ASİST VARMI YOOO. . . SADECE BENCİLLİĞİNİ VE APTALLIĞINI GÖSTERMİŞ. . . AMAÇSIZ BEŞ KİŞİYİ ÇALIMLA SONRADA YERLERDE SÜRÜN. . . İKİ ÇALIMDAN SONRA ÜÇ ARKADAŞI BOŞA ÇIKMIŞ ZATEN. . . . BEN ANTRENÖR TEKNİK DİREKTÖR OLSAM ONU TOKATLARIM BE. . . .

20
15
yanıtYanıtla
ardaMobil-ANDROID:

helal olsun ne mutlu turkum diyene

12
17
yanıtYanıtla
elde var 0mobilWeb@haberler.com:

İsterse 30 futbolcu çalımlasın. Duvara tosladıktan sonra bir kıymeti kalır mı Biraz saksıyı çalıştırsa asist de yapar, golde atar.

21
4
yanıtYanıtla
akkin64mobilWeb@haberler.com:

Bu şikeciler yine kiskancliklarini, futbol cahilliklerini gostermisler. Bir futbolsever bu goruntulerden sonra elestirmez, ayakta alkislar:

20
3
yanıtYanıtla
deniz:

SONUÇ :TOPKAYBI.

18
4
yanıtYanıtla
mesut:

fenerbahçeliler ve beşiktaşlılar futbol tarihlerinde bir tane arda gibi futbolcu yetiştirmişlermi bu adamı çekemiyorlar halbuki türk futbolu için bir nimet

15
7
yanıtYanıtla
murat:

tribünlere oynuyor çoğu zaman fazla bir numarası yok bana göre mesut özilin yarısı yapmaz mesutu izlesin komple topçu nasıl olunur görsün

8
11
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Futbolunu milli takima yansitmiyo

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title