Haberler

Arda Turan ile Buluşan Burak Yılmaz'ın Elindeki Halı Dikkat Çekti

Güncelleme:

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, şarkıcı Berkay'a saldıran Arda Turan'la görüştü. Burak'ın elindeki halı dikkat çekti.

Şarkıcı Berkay'a saldıran Arda Turan, İstanbul'da bir çorbacıda Burak Yılmaz ile buluştu. Yeni satın aldığı lüks aracıyla görüntülenen Burak Yılmaz, elindeki 'halı'yla dikkat çekti. Yaşanan olaylarla ilgili soruları yanıtsız bırakan Yılmaz, evinin yolunu tuttu.

"SAVCILIK MAKAMINA SAYGIM SONSUZ"

Oyuncu Pelin Karahan'ın eşi de Arda-Burak ikilisi ile beraberdi. Aracına binerken konuşan Arda, "Savcılık makamına saygım sonsuz. Olay yargıya intikal etti. Bu saatten sonra adli yargının sonucunu bekleyeceğiz" dedi.

Arda Turan ile Buluşan Burak Yılmaz'ın Elindeki Halı Dikkat Çekti

Arda Turan ile Buluşan Burak Yılmaz'ın Elindeki Halı Dikkat Çekti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

FerhatBey:

İçinde kesin silah vardır o halının

18
6
yanıtYanıtla
Enflasyon:

Enflasyon yuzde 70. Hukumet memura zam yapnamak icin yuzde 27 diyip onuda yuzde 17 ye indirdik diyor. Maasimuz eriyip curudu. Gecen yil 1.25 olan 5l su bu yil 2.5 tl. Herseye yuzde 70 den de cok zam yapildi. Bizim maas eridi gitti. Zam yapmamak icin cabaliyorlar. Yaziklar olsun

12
1
yanıtYanıtla
Adalet:

bencede seccade. Ama birkaç gün önce gece klubü, bar neyse içkili mekan, sonra şıracılık (şahitlik) ardından secde (ibadet) mi nasıl bir ruh hali var onlarda anlamadım.

11
1
yanıtYanıtla
.:

AHMET ÇAKAR BİRKAÇ HAFTA ÖNCE BUNLARIN RESMİNİ CANLI YAYINDA YIRTIP ATMIŞTI . ADAM NE KADAR ÖNGÖRÜLÜYMÜŞ HELAL OLSUN .

9
2
yanıtYanıtla
SARDA BURAN:

Galatasaray''ın misyonuna hayranım ya, bu tür futbolcuları en verimli zamanlarında kullanıp, sonra da gt gibi ortada bırakıyorlar ya, bravo.

4
4
yanıtYanıtla
urungu:

adamların gt olduğunu anlamış, ondan ortada bırakmış olmasın

yanıt4
yanıt2
CONI:

bu aslihan mekan sahibi umutun eski sevgiliymis galiba ???

1
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o futbolcu yedigi yumruga karsilik o ipek haliyi almistir. kan parasi yerine

5
1
yanıtYanıtla
Adâlet!:

Günümüz futbolcuları mafyavâri karaktere bürünmüşler maalesef. Biz neden böyle olduk? :)) Çünkü herbirimiz neden ve nasıl yaşamamız gerektiğine dair bir düşünce ekseninden çok uzağız! Bilim, felsefe, sanat, edebiyat o kadar çok uzak kavramlar haline gelirse bir toplumda, böylesi yozlaşmalar ve bozulmalar kaçınılmazdır. Her meslek grubunda her ortamda edepsizlik almış başını gidiyor. İnsanlar kendi hukuklarını yaratıyor. Devlet en baskın hâliyle devreye girmeli artık. Yoksa. . . !

4
1
yanıtYanıtla
bbztt:

bu burak varya bi insan bu kadar kıl olurmu abi yaa

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title