Haberler

Arda Turan, Geri Gönderilmeyecek

Güncelleme:

Barcelona'nın 4 başkan adayı da Arda Turan'ın geri gönderilme maddesinin kullanılmayacağını ve kiralanmasından yana da olmadıklarını açıkladılar.

Barcelona kulübünde bu haftasonu yapılacak başkanlık seçimlerine katılan 4 adayda kazanmaları halinde Arda ile devam etme kararı alacaklarını açıkladı. Böylece Arda'nın transferinde en büyük engel olan kazanan aday istediği taktirde 20 Temmuz tarihine kadar Arda'yı Atletico Madrid kulübüne tekrar satabilir maddesi geçerliliğini yitirmiş oldu.

"GERİ GÖNDERİLME MADDESİNİ KULLANMAYACAĞIZ"

Barcelona'ya başkan olabilmek için yoğun bir seçim dönemine giren adaylar Katalan televizyonunun düzenlediği tartışma programına katıldılar. Hararetli atışmaların yaşandığı programın sunucusu "Başkan seçilmeniz halinde Arda Turan konusunda nasıl bir karar alacaksınız" sorusuna cevap verdiler. Başkan adayların tümü bu soruya "Arda kaliteli bir futbolcu ve takıma katkısı büyük olacaktır. Satılmasına karşıyız ve geri gönderilme maddesini kullanmayacağız" açıklaması yaptılar. Başkan adayları ayrıca Arda'nın bir başka takıma kiralık olarak verilmesini de istemediklerini belirttiler.

41 DEĞİL 34 MİLYON EURO

Arda'nın transferini gerçekleştiren başkan adaylarından Bartomeu Arda transferinde ödenen miktara açıklık getirerek bonservis bedeli olarak Madrid kulübüne 41 milyon değil 34 milyon euro ödeme yaptıklarını söyledi. Arda'nın tamamen teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer edildiklerini hatırlatan Bartomeu bu yıldız futbolcuya herkesin sahip çıkmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Spor Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, kapalı mı? IV. Baudouin kimdir? "Cüzzamlı Kral" kimdir? BİM AKTÜEL 14 MAYIS KATALOĞU! 14 Mayıs Salı günü BİM indirimli ürünleri! YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak?
Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

500

Yorumlar (16)

FB:

Bir Fenerbahçeli olarak seninle gurur duyuyorum Arda Turan. Sen orada tüm Türkiyeyi temsil ediyosun. Başarıların ve geldiğin nokta tüm genç sporcularımıza örnek olsun, gittiğin yol da onlara ışık tut. yolun açık olsun Allah utandırmasın.

52
10
yanıtYanıtla
faruk:

34 milyona satılan adam haftalardır konuşuluyor. 70 milyona sözleşmesini yenilen adam siyasi sebeblerden dolayı basketbol milliye çağrılmıyor kimse çıt çıkarmıyor.

25
31
yanıtYanıtla
...:

Gururumuzsun ARDA TURAN bunu bir fenerbahçeli olarak canı gönülden dile getiriyorum _o_

40
6
yanıtYanıtla
Sinan aslanMobil-IOS:

Allah utandirmasin insallah

44
2
yanıtYanıtla
cemalettin çelik:

maşallah koçum benim. arda ile gurur duyuyoruz. nazar değmez inşallah. . . .

33
3
yanıtYanıtla
yozgatli:

allah utandirmasin insallah basarili olursun

33
3
yanıtYanıtla
aragorn:

arda orda turkıyeyı nasıl temsıl edıyor acaba. hagı geldı buraya gol atınca bız en buyuk romanyamı dıye bagırdık. alex de souza gol atınca yasaın brezılyamı dedık kı elın ispanyolu arda gol atınca yasasın turkıyemı dıyecek her seyı abartmakda ustumuze yok. oyun sonucda bugun var yarın yok olayları abartıp herseyden kendımıze pay bıcme huyumuzdan vazgecelım

29
6
yanıtYanıtla
ASLAN:

adamlar milyon avrolarla transfer oluyor , , bizim cebinde 3 kuruş parası olmayanlar adamın hem avukatlığımnı yapıyorlar hemde koruyor kolluyorlar . . . insanda hakikatten şans olacak şans

25
2
yanıtYanıtla
ali:

gencecik çocuk. parası bol ama sakalı maça papazı gibi işidçileri andırıyor ben bile iğreniyorum. ardayı gören türkiyeyi iran sanacak. ülkemi temsil etmiyor bence. . .

8
15
yanıtYanıtla
Ardarda:

1arda 17000 bin memur yapıyor. Vay be

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title