Haberler

Arda Turan, Çek Oyuncuların Başını Döndürdü

Güncelleme:

Milli futbolcumuz Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçında sol kanatta yaptığı hareketle mest etti.

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası yolundaki kritik maçta Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerken, karşılaşmanın en güzel hareketlerinden biri Arda Turan'dan geldi.

Barça'nın yıldızı, karşılaşmanın 83. dakikasında sol kanatta aldığı topla rakiplerinin adeta başını döndürdü.

ASİST DE YAPTI

Öte yandan Ay yıldızlı ekibimizin kaptanlığını yapan Arda Turan, 80. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun attığı 2. golde 5 Çek oyuncunun arasından muhteşem bir asist yaptı.

Arda'nın bu pası, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow'u da mest etti.

"NE PAS AMA"

Sezon başında 17 milyon Euro bonservis bedeliyle Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli'ye transfer olan Senegalli futbolcu, Arda'nın muhteşem pası sonrasında, "Arda Turan, ne pas!" şeklinde tweet attı.

4 MAÇTA 2 GOL 3 ASİST

Öte yandan Arda Turan, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynadığı son 4 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (12)

incowMobil-ANDROID:

arda turan akpli yandas medya da onu surekli haber yapiyor!!!

3
46
yanıtYanıtla
nemutlutürkümdiyene:

yürü git beyinsiz tokmak

yanıt26
yanıt0
Yanlizkurt:

Yemin ederim onun aldigi paranin yarisini bana versinler, degil top canbazligi rakip 11 inide yere sererim alimallah. Birakin ya topcuymus tirmis vizmis. Madem oyle ilk 2 yenilgide oynasaydiya. Milli takim bu hallere dusmeseydi. Tirtsiniz tirt.

4
22
yanıtYanıtla
Mehmet KocMobil-IOS:

Yav hehee bir calim atti verin coskuyu. O calimi ibrahim uzulmez atsaydi ne derdiniz acaba:):):):)

4
18
yanıtYanıtla
Yorumcu Mobil-IOS:

Lan ama abarttınız şu yer Elması şımarık Arda'yı 90 dakika birşey yapmayan sadece gol pasını veren Ada'mı bu kadar abartmayın aksam oyunda hiç yoktu

5
6
yanıtYanıtla
A TAKIMI:

SEN FUTBOLDAN ANLAMIYORSUN ANLAYANLAR YAZI YAZSIN

yanıt4
yanıt2
kürtMobil-ANDROID:

@mihriban, sen ne mal birisisin. seni mandıradan mı aldılar. hdp=pkk

4
0
yanıtYanıtla
YKC:

Abartmayın kardeşim topu ayağında sağa sola yuvarlayıp duruyor.

1
2
yanıtYanıtla
Hade beee!:

Hareketin gerisi nerede? Asıl final kısmını göster, o top ne oldu?

1
1
yanıtYanıtla
gokhan Mobil-ANDROID:

videosunu koymak cokmu zordu

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title