Haberler

Arda Çok İddialı

Galatasaray Kaptanı Arda Turan'dan Önemli Açıklamalar Geldi.

Galatasaray kaptanı Arda Turan, ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirdiklerini ifade ederek, performanslarını yükseltikleri takdirde şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını söyledi.

Arda, GSTV'ye yaptığı açıklamada, sezonu çok erken açtıklarını ve takımlarındaki milli oyuncu sayısı nedeniyle yeteri kadar dinleme fırsatı bulamadıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

''Önce çok üst düzey bir form grafiği oldu ama sonraki düşüşün çok normal olduğunu düşünüyorum. Her zaman söylediğimiz bir şey var, kötü oynarken de kazanabilmek çok önemli bazı durumlarda bunu yapamadık. Bazı durumlarda sıkıntılar oldu. Oyun anlamında iyi olup skoru alamadığımız maçlar oldu. Kazanabileceğimiz, puan alabileceğimiz maçları kaybettik. İlk yarıyı bitirdiğimiz yerden çok memnunum açıkçası. Galatasaray'ın her zaman ligin son 6-7 haftasına girdiğinde şampiyonluğun en büyük adayı olacağını düşünüyorum. Çok yetenekli bir takımız, formumuz yükseğe çıktığında da şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyorum.''

-''GALATASARAY İLE YAŞIYORUM''-

Galatasaray'ın başarılı olmasını çok istediğini anlatan yıldız futbolcu, şunları kaydetti:

''Her attığımız golden sonra en çok sevinen oyuncu benimdir. Genç yaşta bir sorumluluk var üstümde. Galatasaray'ın şampiyon olmasını çok istiyorum. Genç yaşta şampiyon olan takımın kaptanı olmayı çok istiyorum. Gerçekten Galatasaray ile yaşıyorum. Takımın başarılı olmasını en çok isteyen oyunculardan bir tanesiyim. Benim hayatım, yaşantım Galatasaray. Ben hiçbir zaman söylenenlere kulak asmıyorum. Beni yakından tanıyanlar bilirler, Galatasaray için nasıl yaşadığımı, onu nasıl sevdiğimi. Takım kazandığı zaman benim için sorun yok. Hani bir futbolcu, yerine başkası oynadığı zaman içinden, 'Birazcık kötü oynasın da kıymetim anlaşılsın' der ya, ben kendi içimde bunu bile yendiğimi düşünüyorum. Yani ben tribünde de olsam, kenarda da olsam, sahada da olsam benim için tek önemli olan şey Galatasaray'ın kazanması.''

-''ÇOK MUTLUYUM''-

Arda Turan, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''O kadar mutluyum ki, hayatım boyunca böyle şeyleri hayal etmiştim. Hayal ettiğim şeyi kaybetmemek içinde çok çalışıyorum. Ama bazen tabii ki ben artık Galatasaray takım kaptanıyım, her zaman eskisi gibi gülemem. Tabii ki kendi doğallığımdan hiçbir şey kaybetmiyorum ama daha ağır başlı olmam gerekiyor. İnsanlar büyüdükçe kendini geliştirmeli'' görüşünü dile getirdi.

-''KAPTANLIK AĞIR GELMİYOR''

Arda, kaptanlığın kendisine ağır geldiği ve mutsuz olduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını dile getirerek, ''Takım arkadaşlarım, hocam, Galatasaray Kulübü başkanı benden memnunsa neden ağır gelsin'' dedi.

-''TÜRK FUTBOLCUSU HER YERDE OYNAR''-

Türkiye'de çok kaliteli oyuncuların bulunduğunu ve bunların yurt dışında oynayamayacağı yönündeki eleştirilere katılmadığını anlatan Arda Turan, ''Türkiye'nin futbolcusu her yerde oynar. Bu mentaliteden kurtulmamız lazım. Ligimizden 10 tane futbolcu inanıyorum ki, İngiltere liginde bile oynar. Hem de çok iyi oynar. Saha şartları mükemmel, top mükemmel. Burada 5 tane statta belki biraz iyi zemin var. Orada her statta iyi zemin var. Avrupa Şampiyonası'nda 20 maç oynasak 15'ini iyi oynarız, keyif veririz. Çünkü sahalar güzel, zeminler güzel''dedi.

-''LİVERPOOL'DA OYNAMAYI ÇOK İSTERİM''-

Galatasaray'da başarılı olduktan sonra Avrupa'da top koşturmayı istediğini vurgulayan Arda, sözlerini ''İşlerimi bitirdiğim zaman da büyüklerimiz gerekli kararı verecektir. Ama Avrupa'da oynamayı çok istiyorum. Oynayıp ülkemi temsil etmek istiyorum. Takım olarak Liverpool'da oynamayı çok isterim. Çünkü hem taraftar kültürü olan bir kulüp hem de formasının kırmızı olması beni çekiyor'' diye tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title