Haberler

Arat, Başbakanın Konya Programı Hakkında Bilgi Verdi

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya programı ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya programı ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

İl Başkanlığı'ndaki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Musa Arat, 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler ile alakalı çalışmalara başladıklarını belirterek, "Adaylarımız, aday adaylarımız ve tüm teşkilatlarımızla her gün birlikte sahadayız. Adaylarımızdan ve teşkilatlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda söyleyebiliriz ki Konyalı hemşehrilerimizin bize olan teveccühü çok güzel. Bu bizi çok daha fazla motive ederken, daha fazla çalışmamız için de bize sorumluluklar yüklüyor. Bizler de bunun farkında olarak 7 Haziran sabahına kadar tempomuzu arttırarak çalışacağız. Amacımız bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de AK Parti'ye en büyük desteği alabilmek. Biz, buna inanıyoruz. Çünkü milletimize inanıyoruz. Kadrolarımıza inanıyoruz. 24 Nisan Cuma günü Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, 25. Dönem Milletvekili Adaylarımızın tanıtım programına katılacaklardır. Sayın Başbakanımızın yanı sıra birçok bakanımız, genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizin de programımıza katılımlarını bekliyoruz" dedi.

Programın Cuma günü 10 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde saat 14: 30'da gerçekleştireceklerini yineleyen Arat, "Buradan sizlerin de vasıtasıyla tüm Konyalı hemşehrilerimizi bu büyük coşkuya davet ediyoruz. Önce Cuma günü yapacağımız tanıtım programımızda, sonra da 7 Haziran'da Konya'ya yaraşır bir destek ve coşku ile Sayın Başbakanımıza en güzel desteği vermeyi amaçlıyoruz. İnşallah bu sürecin sonunda Konya olarak alnımızın akıyla çıkacağız ve Konya'nın da Yeni Türkiye'deki en önemli yerini alacağını düşünüyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title