Haberler

Aras Edaş, 2017 Yılı Yatırımları Ele Alındı

Aras EDAŞ’ın Erzincan da ki yatırımlarının değerlendirildiği enerji koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Aras EDAŞ'ın Erzincan da ki yatırımlarının değerlendirildiği enerji koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Erzincan'ın da içinde bulunduğu 7 ilde hizmet veren ve 950 bin abonesi bulunan ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş'nin Erzincan'daki yatırımlarını değerlendirmek üzere Erzincan Valiliği Koordinesinde geniş katılımlı toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ARAS-EDAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, ARAS- EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Erzincan'daki ilçe, belde ve belediye başkanları ve diğer ARAS EDAŞ yöneticileri katıldı.

ARAS EDAŞ A.Ş'nin Erzincan'da ki yatırım ve hizmet ağına ilişkin katılımcılara sunulan bilgilendirme sinevizyonun ardından konuşan ARAS-EDAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, Erzincan'da daha kaliteli ve kesintisiz bir hizmet vermek için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğine vurgu yaparak, 2013 yılında devir işleminden önceki 7 yılda 40 Milyon TL yatırım yapılırken, devir işleminden sonra ki 2014-2016 yılları arasında 50 Milyon TL yatırım yapıldığını söyledi. 2017 yılında Erzincan'da 20 Milyon TL yatırım harcaması planlandığını söyleyen Kiler, ileriki yıllarda bu rakamların daha da artacağını vurguladı.

Ardından konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ARAS A.Ş ile Belediyelerin altyapı çalışmalarında birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yaparak, ARAS-EDAŞ A.Ş'nin Erzincan'a 20 Milyon değil, il genelini kapayacak projeler ile 50 Milyon TL'lik yatırım yapmasını arzuladıklarını söyledi.

Toplantının sonunda konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise Erzincan'ın bölgede ve Türkiye ortalamasında kayıp kaçak oranı en düşük iller arasında olduğuna dikkat çekerek, yeni yılda yapılacak yatırımlar ile sorunsuz bir il olacağına inandığını vurguladı.

Konuşmasını sürdüren Vali Ali Arslantaş,"Kamu yönetiminde en önemli anlayış olan hizmeti alanlar ile hizmeti sağlayanların bir araya gelerek bir gelecek oluşturmak ve planlamayı birlikte yapmaktır. Bugün biz burada bunu sağlamış olacağız. ARAS A.Ş'nin 2017 yatırım planında önceliklerimiz neler olacağını hep birlikte planlayacağız. Sunumda izlediğimizde ARAS A,Ş'nin faturasını düzenli ödeyenlere, Valilik ve Belediyelere pozitif ayrımcılık uyguladıklarını söylediler. 7 ilde hizmet veren ARAS'ın bölgede kayıp kaçak oranı ortalama yüzde 25. Erzincan'ın yüzde 9. Türkiye'nin de altında bir rakam. Biz burada pozitif ayrımcılık istiyoruz. 2018 yılına girerken elektrik dağıtımı ile ilgili bir sorunun olmamasını istiyoruz. 2017 yılında yapılacak yatırımlar ile herhangi bir sorunu olmayan bir Erzincan istiyoruz. Burada katılımcı belediye başkanlarımıza söz vermek suretiyle yerelde talepler neler onları ele alacağız" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Erzincan Türkiye Kiler Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title