Haberler

Arapgir'den Kısa Kısa

Arapgir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu'nca "Ödüllü Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Arapgir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu'nca "Ödüllü Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Sadık Polat Ortaokulu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, 86 sporcu katıldı. Tur müsabakalarında 4'ü Kerem Aydınlar Öğretmen Okulu'nda, 1'i Çok Programlı Lise'de, 2'si Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören 7 öğrenci ile 2 öğretmen final grubuna kaldı. 9 finalist, 3 Mart Pazar günü yarışacak.

İlçe Emniyet Amiri Hakan Köse, Arapgir'de bu tür sosyal etkinliklerle ilçede birlik, beraberliğin sağlanması adına önemli bir rol üstlendiklerini belirterek, etkinliği her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi planladıklarını kaydetti.

- "Arapgir Başarıyı Artırma Projesi"-

Arapgir Kaymakamlığı tarafından "Arapgir Başarıyı Artırma Projesi" kapsamında, Arapgir Kültür Derneği ve Arapgirli iş adamı Enver Çam tarafından 8 koli yaprak test hibe edildi.

Arapgir Kültür Derneği Şube Başkanı Mahir Çelik, testleri İlçe Kaymakamı Ercan Turan'a teslim etti. Kaymakam Turan, ilçenin eğitim seviyesinin oldukça iyi olduğunu belirterek, zeki ve çalışkan öğrencilerin yanı sıra güçlü sivil toplum örgütleri ve vefakar iş adamları sayesinde bu başarının daha da arttığını söyledi.

Turan, yardımlar için dernek başkanı Turgay Akşahin ve iş adamı Enver Çam'a teşekkür etti.

Muhabir: Fatih Mehmet Fadıllıoğlu / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Turan Hakan Köse Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title