Haberler

Araban'da Döşenen Kilit Taşının Kullanışlı Olmadığı İddiası

Araban ilçesi Fakılı köyüne döşenen kilit taşlarının kullanışlı olmadığı ileri sürüldü.

Araban ilçesi Fakılı köyüne döşenen kilit taşlarının kullanışlı olmadığı ileri sürüldü.

İlçeye bağlı Fakılı köyü sakinlerinden bir grup, Kaymakam Emre Nebioğlu'nu ziyaret etti, ilçedeki kilit taşı konusunda yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Bir grup vatandaşın imzaladığı ve yaşanan sorunları dile getiren dilekçeyi Kaymakam Nebioğlu'nu ileten vatandaşlar, aynı dilekçeyi İçişleri Bakanlığı'na da faksladı.

Dilekçede, şu görüşlere yer verildi:

"Köyümüzde yapılmakta olan 2 bin metrekare kilit taşı döşemesi yetersizdir. Bu miktarın imkanlar ölçüsünde ivedilikle arttırılmasını saygılarımızla arz ediyoruz. İkinci bir husus da yapılan kilit taşı çalışmaları bizce sağlıklı değildir. Geniş olan cadde ve sokağın ortasına döşenen kilit taşları kenarına bordür taşı döşenmeden çimentosu az katılmış harç ile kapatılıyor. Üzerinde vatandaşların geçmesiyle kısa sürede dağılacaktır. ya tüm sokak kapatılarak yapılsın, ya da sağlıklı bir şekilde etrafı beslenerek bordür taşı döşenmesini talep ediyoruz.

Köyümüzün cadde ve sokaklarına kilit taşı döşenmesini istiyoruz, ama bu durumda rastgele döşenen kilit taşları için devletin ödediği paralar boşa gitmesin, devletin parası çarçur olmasın. Yapılan iş kalıcı olsun binlerce lira para harcanarak yapılan kilit taşı döşeme çalışmalarını biz köylüler uzun yıllar boyunca kullanabilelim. Çalışmaların kontrol edilmesini istiyoruz."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title