Haberler

    Ar/vr ve Oyunlaştırma Dünyasında Son Gelişmeler

    Short brief;Virtual Reality 2016 Update - A year in Retrospect. This presentation will look at the last 12 months for the VR industry, what have we seen in terms of hardware releases, software releases, insights into market trends and data and look at what we expect to see on the horizon in...

    Short brief;

    Virtual Reality 2016 Update - A year in Retrospect. This presentation will look at the last 12 months for the VR industry, what have we seen in terms of hardware releases, software releases, insights into market trends and data and look at what we expect to see on the horizon in terms of 2017.

    Augmented Reality - Blippar will then continue with the next presentation looking at AR. This will work very well as I will end my presentation touching upon AR and will allow Blippar to talk in much further detail about AR and its potential.

    Finally we invite Yilmaz to talk about gamification in VR, its potentials & limitations, what works & doesnt work etc

    Turkish:

    GAMEX 2016 Uluslararası Oyun Fuarı Oyunder'in /G adını verdiği özel sektör etkinlikleri dizisinin özel ayağına ev sahipliği yapıyor. Oyunder 10. kez düzenlediği bu etkinlikler dizisinde sektörel paydaşları, profesyonelleri, ileriye yönelik olarak bu sektörde yer almayı hedefleyenleri ve sektörel gelişmeler hakında daha fazla fikir sahibi olmak isteyenleri buluşturuyor.

    "AR/VR ve Oyunlaştırma Dünyasında Son Gelişmeler" paneli ile Oyunder /G Gamex 2016 özel etkinlikleri dizisinde Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik (Virtual & Agumented Realty) alanında faaliyet yürüten Şirket/Ekiplerin liderlerini, oluşturdukları potansiyel hakkında fikir sahip olmak isteyenlerle buluşturuyor.

    Panel OYUNDER GameX 2016 etkinliklerini dizisinin kısmen olsa da İngilizce olarak gerçekleşecek tek ayağını oluşturuyor.

    Oyunlaştırmanın bu teknolojilerle birlikte Oyun Dünyasına etkileri, ileriye yönelik yarattığı firsatlar ve potansiyel olanaklar izleyicilere sunulacak.

    İzleyicilere düşen ise anlatılacakları değerlendirip, aktarılan tecrübeyi ve öngörüleri almak ve alanın temsilcilerine sorularını sormak olacak.

    Kimler Katılmalı;

    1-Sanal & Artrrılmış gerçeklik teknolojisini ve Oyun sektöründe gerçekleştirilen uygulamaları anlamak isteyen gençler ve ekipler,

    2-Yatırımcı ve Şirket yöneticileri topluluğunda Türkiye'de Sanal gerçeklik tarafında kaydedilen gelişmelere uzak kalmak istemeyenler,

    3-(VR) Sanal gerçeklik ve AR (Arttırılmış gerçeklik)  tarafında hangi gelişmelerin yaşandığına dair daha fazla fikir sahibi olmak isteyen Yerel yöneticiler, Kamu temsilcileri ve uzmanları,

    Önemli Hatırlatma:  Etkinliğimiz GameX 2016 Fuar alanı içerisinde bulunan seminer salonlarında gerçekleşecektir. Bu nedenle fuar alanına giriş için ayrıca ek bir kayıt gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Etkinliğimiz ücretisizdir. Ancak fuar'a giriş ücretlidir. Etkinliğimize katılımcı olarak kaydınızı ücretsiz biçimde evenbrite üzerinden tamamladıktan sonra ayrıca Gamex 2016 online fuar biletinizi almayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title